اموزش اشپزی و دستور پخت پلو شوشتری غذا سنتی و خوشمزه ایرانی :
مواد مورد نیاز :
- برنج سه پیمانه
- فیله مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
- شوید خرد شده تازه یک لیوان
- پیاز ریز شده ۱ عدد
- لوبیا چشم بلبلی پخته ۱ لیوان
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران سائیده شده ۱ قاشق چایخوری
- روغن سرخ کردنی ۲ قاشق
طرز تهیه پلو شوشتری:
عزیزان ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. 1 استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب بخار شود.
حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید. بعد از ۴۵ دقیقه پلو شوشتری شما آماده است نوش جان نمایید.