• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پلو شوشتری : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    پلو شوشتری

    اموزش اشپزی و دستور پخت پلو شوشتری غذا سنتی و خوشمزه ایرانی :

    مواد مورد نیاز :

    • برنج سه پیمانه
    • فیله مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
    • شوید خرد شده تازه یک لیوان
    • پیاز ریز شده ۱ عدد
    • لوبیا چشم بلبلی پخته ۱ لیوان
    •  زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
    • زعفران سائیده شده ۱ قاشق چایخوری
    • روغن سرخ کردنی ۲ قاشق

    طرز تهیه پلو شوشتری:

    عزیزان ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

    روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. 1 استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب بخار شود.

    حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید. بعد از ۴۵ دقیقه پلو شوشتری شما آماده است نوش جان نمایید.

    پلو شوشتری

    About The Author