• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی دانمارکی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه در خانه

    شیرینی دانمارکی

    اموزش و طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه و اسان در خانه مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز :

    • – آرد دونیم لیوان
    • – آب دولیوان
    • – خمیر مایه یک قاشق چایخوری
    • – شکر پنج قاشق غذاخوری
    • – روغن مایع ۱/۴ لیوان
    • – وانیل یک قاشق مربا خوری
    • – بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    • – شیر یا آب ۱/۲ لیوان (برای کرم شیرینی)
    • _ شکر ۱/۲ لیوان (برای کرم شیرینی)
    • – آرد  ۱/۴ لیوان (برای کرم شیرینی)
    • – تخم مرغ دو عدد

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی دانمارکی :

    ابتدا خمیرمایه را عمل بیاورید. برای این کار ابتدا آب ولرم را داخل ظرف بریزید . شکر را به آن اضافه کرده . بعد از اینکه هم زدید به آرامی خمیر مایه را رویش بپاشید . آرام و با احتیاط بهم بزنید . برای اینکه خمیر مایه عمل بیاید، برای عمل آوردن خمیرمایه از ظرف کدر استفاده کنید . چون خمیرمایه در محیط گرم و تاریک خیلی بهتر عمل می آید . ترحیحاً ظرفی که استفاده می کنید فلزی نباشد. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن را هم بزنید تا یکدست شود.


    در این مرحله خمیر مایع که به عمل آمده را به مواد اضافه کنید و در نهایت آرد را که قبلاً الک شده است را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این کار برای این است که خمیر جمع بشود و دستتان و ظرف نچسبد. مقداری خمیر را ورز دهید.
    روی سطح کار مقداری آرد بپاشید. دوباره به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید. در حین ورز دادن خمیر، اگر خمیر حالت چسبنده پیدا کرد بیش از حد به آن آرد نزنید زیرا خمیر سفت می شود .


    بعد آن را داخل یک ظرف بزارید . رویش را بپوشانید. در جای نسبتاً گرم به مدت یک ساعت و نیم اجازه بدهید که استراحت کند.

    آماده کردن کرم شیرینی

    در این فاصله شما کرم شیرینی را آماده کنید.  یک ظرف بردارید. آب یا شیر، شکر و آرد رو داخل یک قابلمه کوچیک بریزید و هم بزنید تا گلوله های آرد کاملاً باز بشود . بعد روی حرارت ملایم مدام هم بزنید. وقتی کمی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید. به هم زدن ادامه بدهید تا کرم کاملاً غلیظ بشود. اگر کرم شل باشد موقع پخت از شیرینی بیرون می آید. خمیر را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید . سطح کارتان را چرب کنید.


    هر قسمت از خمیر را به شکل مستطیل و به ضخامت حدود ۳ میلیمتر پهن کنید . از کرم وسطش قرار دهید. خمیر را ببندید . به قطعات مساوی برش بدهید. حالا داخل سینی که با کره چرب شده با فاصله از هم بچینید . رویش را بپوشانید. نیم ساعت استراحت بدهید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید . به دلخواه روش کنجد و … بریزید . طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزد. در آخر گریل را روشن کنید‌ تا خوشرنگ شود.

    شیرینی دانمارکی

    About The Author