• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاپ کیک دبل چاکلت : طرز تهیه کیک و شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

    کاپ کیک دبل چاکلت

    آموزش و طرز تهیه کاپ کیک دبل چاکلت خوشمزه خونگی:

    کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

    مواد مورد نیاز:

    • آرد 150 گرم
    • پودر کاکائو 160 گرم
    • شکر 125 گرم
    • شیر 350 میلی‌لیتر
    • تخم‌مرغ زده شده 2 عدد
    • کره آب شده 150 گرم
    • بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف
    • وانیل 1/8 قاشق چایخوری
    • شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)
    • خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم

    دستور پخت کاپ کیک دبل چاکلت :

    روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :
    آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کنید ، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌ مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌ کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

    5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودر قند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌ کیک‌ ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

    نکته:

    به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای
    درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

    کاپ کیک دبل چاکلت

    About The Author