• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک باقلوای بادامی – طرز تهیه کیک باقلوای بادامی در خانه با روش آسان

    کیک باقلوای بادامی :

    کیک بقالوای بادامی

    مواد مورد نیاز:

    • شکردانه ریز ۱۰۰ گرم=یک دوم پیمانه
    • تخم مرغ ۳عدد
    • کره آب کرده ۱۵۰ گرم
    • گلاب یک چهارم پیمانه
    • هل ساییده یک دوم قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
    • آرد ۱۵۰ گرم
    • بادام پودر شده ۱۲۰ گرم=یک پیمانه
    • (بادام درختی بدون پوست)

    مواد لازم برای شربت :

    • شکر یک پیمانه و نیم
    • آب یک دوم پیمانه
    • عسل یک قاشق سوپ خوری
    • گلاب یک چهارم پیمانه=۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه کیک باقلوای بادامی :

    ابتدا مواد لازم را اندازه گیری کنید. قالب ۲۰×۳۰ سانتی متر را با کره چرب کنید.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود. شکر و تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و رنگش روشن شود(۵ دقیقه) گلاب و هل را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.کره ذوب شده به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و یک بار الک کنید سپس به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند

    در آخر پودر بادام را اضافه کنید و با لیسک به خورد مواد کیک بدهید. مایه کیک را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر داغ بگذارید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و روی کیک طلایی شود. با یک خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز از کیک خارج شد، قالب را از فر خارج کنید و روی پنجره فلزی بگذارید تا خنک شود سپس شربت ولرم را روی کیک سرد بدهید و صبر کنید تا شربت به خورد کیک برود. برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید
    کیک را به اندازه دلخواه برش زده و در ظرف بچینید و سرو کنید.

    طرز تهیه شربت:

    شکر و آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ببرید تا شکر در آب حل بشود. گلاب و عسل را اضافه کنید و شربت را هم بزنید تا عسل در آب حل شود. یکی دو جوش که زد و یه کمی غلیظ شد کافی است .


    این کیک رو میتونید با هر آجیلی که دلتون خواست درست کنید من این بار با بادوم هندی درستش کردم و عالی بود
    روی کیک هم یک لایه ی حسابی بادوم هندی ریختم که در نتیجه ی پخت تُست شده و برشته و خوشمزه
    این رسپی عالی از مریم بهادربیگی با چند تا تغییر بر اساس ذائقه

    About The Author