• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب پلو کرمانشاهی – طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی آسون خونگی

    سیب پلو کرمانشاهی

    آموزش و طرز تهیه غذای خوشمزه ایرانی سیب پلو کرمانشاهی :

    دستور پخت و طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی :

    مرغ رو با کمی نمک و زرد چوبه و 1 عدد پیاز گذاشتم بپزه
    برنج رو شستم آب و نمک شو اندازه کردم. یه ربع بمونه تا خیس بخوره
    سیب زمینی ها رو نگینی (قالب زدم و برای اینکه رژیمی باشه بخار پز کردم یا میتونید سیب زمینی خام نگینی بریزید همراه برنج پخته میشه ) خرد کردم و با کمی روغن سرخ کردم و بعد با شوید تازه (یا خشک) ریختم داخل برنج وروی حرارت گذاشتم تا بپزه آب برنج که کشیده شد کمی روغن زدم و دمکنی گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا برنج دم بکشه
    مرغ که پخت از تو آبش در آوردم و روش زعفرون زدم و داخل روغن سرخ کردم و با پلو داخل ظرف کشیدم و سرو کردم


    نکته:
    اگه دوست داشته باشین با گوشت چرخکرده درست کنین
    1عدد پیاز رو خرد کنید با روغن تفت بدید زردچوبه بزنید و گوشت رو بهش اضافه کنید گوشت که سرخ شد همراه سیب زمینی سرخ کرده و شوید به برنج اضافه کنید و بذارید بپزه
    اگه برنج آبکش دوست دارید

    ،بعد از آبکش کردن برنج ، شوید و گوشت چرخکرده و سیب زمینی سرخ کرده رو لابلای برنج بریزید و دم کنید

    سیب پلو کرمانشاهی

    About The Author