آموزش و طرز تهیه مربای انار خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- آب انار :•: سه پیمانه و نیم
- دانه انار :•: یک پیمانه
- شکر :•: سه پیمانه
- آبلیمو :•: به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار :
برای تهیه مربای انار ابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید . برای شروع اول انار ها را دان می کنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم،
سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بجوشد.
انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید و آب لیمو را نیز هم بریزید و 30 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند.
برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ،
اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است، پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید. این مربا مانند مربای آلبالو مزه ملسی دارد