آموزش و دستور پخت بورانی بادمجان غذا سنتی و خوشمزه خانگی:
مواد مورد نیاز:
- بادمجان 3 عدد
- سیر 2 عدد
- فلفل سیاه به میزان لازم نمک
- ماست به میزان لازم
طرز تهیه بورانی بادمجان:
بورانی بادمجان یکی از ماست های ترکیبی یه که خیییلی هم خوشمزه ست . اینم بگم بورانی بادمجان بدون سیر هیچ فایده ای نداره. ابتدا بادمجان ها رو کباب کنید. با شعله کم تا مغزش هم بپزه. بعد بزارین خوب سرد بشه و پس از سرد شدن (حتمن) پوستشو جدا کنین . حالا بادمجان های کباب شده و پوست گرفته شده رو با گوشت کوب برقی یا دستی یا میکسر يا هرچي له كنيد. حالا 2 حبه سیر رو رنده میکنیم داخل ماست + نمک + کمی فلفل سیاه + بادمجان له شده و خووووب هم میزنیم . بزارین تو یخچال تا خنک بشه … بعد سرو کنید. سعی کنید زمانی که با ماست مخلوطش میکنید، با زمان سرو فاصله ی زیادی نداشته باشه . نهایتا 3 ساعت خوبه . چون بيشتر يكم اب میندازه