• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قرابیه ارده + نکات کلیدی

    طرز تهیه قرابیه ارده

    سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟
    امیدوارم اخر هفته خوبی رو پشت سر گذاشته باشین و عصر جمعه هیچکی دلش گرفته نباشه
    پاشین پاشین همین الان دست بکار شین و این قرابیه خوشمزه رو برای چای عصر آماده کنین که چشم برهم زدنی آماده میشه و نمیدونید نمیدونید که چقدررررر خوشمزست
    فکر میکنی اغراق میکنم؟!
    پاشو درست کن و خودت بهم نظرتو بگو

    مواد مورد نیاز :

    • روغن مایع ۱ پیمانه
    • پودر قند ۱ پیمانه
    • ارده ۱/۲ پیمانه
    • بکینگ پودر ۵ گرم
    • آرد قنادی( به اندازه ای که خمیر نرم بشه و به دست نچسبه)

    طرز تهیه قرابیه ارده


    ارده و روغن و پودر قند رو توی یه کاسه با قاشق با هم مخلوط کن بعد بکینگ پودر رو بریز و بعدش هم ارد رو کنترل شده و کم کم اضفه کن و با همون قاشق مخلوطش کن تا جایی باید ارد بریزی که خمیرت نرم باشه ولی به دست نچسبه.
    حالا با اسکوپ بستنی از موادت اسکوپ بزن (اگه اسکوپ نداری گلوله هایی اندازه گردو با پوست توی دستت گرد کن و کفشو یکم صاف کن) بعد توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختی بزار و نهایتا میره توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه.
    بعد از تایم گفته شده قرابیه هارو در بیار و بزار کااااااااااملا خنک بشه، اصلا بهشون دست نزن چون نرمه و به دستت میچسبه.
    روشون رو شکلات سفید بن ماری شده و پودر پسته بزن و یکساعت اجازه بده تا هم شکلات مجدد ببنده هم قرابیه ها حسابی خنک بشن.
    بعدش میتونی توی ظرف دردار تو محیط اشپزخونه نگهشون داری تا یکماه.
    البته فکر نمیکنم بیشتر از دو روز بمونن از بس که خوشمزن
    اینم رسپی یه قرابیه آس دیگه
    ببینم مثل قرابیه اجیلی اینستارو میترکونه یا نه

    طرز تهیه قرابیه ارده

    About The Author