• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی دادلی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    آموزش و طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه و آسون در خانه :

    شیرینی دادلی انقدر خوشمزه و باحال هست که برای عید امسال سه بار درستش کردم
    البته بار دوم و سوم ۵۰ گرم از آرد سفید رو کم کردم و بجاش آرد نخودچی زدم و البته بار دوم و سوم کوچکتر درستش کردم
    یک دستور یک کیلو شیرینی میده

    من برای وسط شیرینی هام از بریلو توت فرنگی استفاده کردم

    مواد مورد نیاز:

    • کره 100 گرم
    • ارد 300 گرم
    • پودر قند 90 گرم
    • زرده تخم مرغ یک عدد
    • روغن جامد اصیل 80 گرم
    • وانیل مقداری

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی دادلی :

    روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود. بعد زرده و وانیل را اضافه می کنیم . در اخر آرد را اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن . از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و گرد کرده در سینی چرب و ارد پاشی شده گذشته و با ته خودکار یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.

    در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 20 دقیقه . تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد . زیاد نه …

    بعد از فر دراورده و بعد خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزئین می کنیم..

    من برای تزئینش از شکلات آب شده تلخ و شیری ، خلال پسته، شکلات سفید و برای وسط شیرینی ها از مربای توت فرنگی که داخل میکسر ریختم استفاده کردم و با قیف وسط شیرینی ها زدم.

    شیرینی دادلی

    About The Author