آموزش و طرز تهیه دالگونا خونگی و خوشمزه و آسون مثل بیرون :
اگه مثل من عاشق عطر قهوه و نسکافه هستین حتما این نوشیدنی فوق العاده رو امتحان کنید .
.
دالگونا رو تو بعضی رسپی ها دالگانو هم دیدم دیگه نمی دونم کدومش درست تره . فکر کنم دالگونا درست تره. این نوشیدنی به دو صورت گرم و سرد سرو میشه و هر دوش عالیه ، مخصوصا سردش تو روز گرم تابستونی دلبریه.
مواد لازم:
.
نسکافه : دو قاشق …. شکر :دو قاشق … اب جوش : دو قاشق …. شیر و یخ به میزان لازم
طرز تهیه دالگونا :
اگر طعم تلخ نسکافه رو دوست ندارید میتونید شکر رو بیشتر هم بزنید . نسکافه و شکر و اب جوش رو تو یه ظرف بریزید و با همزن برقی حساااااابی بزنید تا کف کنه و حالت فومی و خامه ای پیدا کنه . من مخصوص رفتم از این همزن های باتری خور کف ساز خریدم ولی اصلا فایده نداره و همزن برقی یه چیز دیگه است . اگر همزن برقی هم ندارید ده تا پونزده دقیقه با یه چنگال هم بزنید تا به حالت فوم در بیاد .
برای دالگونای سرد توی لیوان کلی یخ بریزید و بعد شیر رو بریزید و قهوه خامه ای رو روش بریزید .
.
برای دالگونای داغ هم شیر رو داغ کنید و تو فنجون بریزید و قهوه فرم گرفته رو توی فنجان بریزید ..
.
نووووش جونتون.