آموزش و طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوشمزه :
مواد مورد نیاز:
- ۴۰۰ گ گردن گوسفند یا ماهیچه
- ۲ عدد پیاز
- ۱ ق غ رب گوجه فرنگی
- ا دویه (دارچین، نمک و فلفل و زعفران) مقداری روغن برای سرخ کردن
- آبغوره ۱ ق غ
دستور پخت و طرز تهیه چلو گوشت :
ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم، سرخ چیپسی نمیکنیم فقط در حد طلایی شدن کفایت میکنه. گوشت را داخل پیاز سرخ میکنیم (مقدار پیاز را کم نکنید چون پیاز خوشمزش میکنه، بعد از کمی تفت دادن و اضافه کردن فلفل رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.
و سپس زعفران غلیظ و چوب دارچین و نمک هم به مواد اضافه میکنیم و من چون توی زودپز گوشتم رو میپزم با وجود نمک اصلا سفت نمیشه ولی برای پخت تو قابلمه در یک رب آخر نمک اضافه کنید بعد از حسابی تفت خوردن مواد مقداری آب میریزیم فقط مقدار آب را زیاد نریزید چون گوشت بی مزه میشه، بعد از پخت کامل گوشت در نهایت آبغوره و زعفران اضافه میکنیم و در کنار برنج با یخورده زرشک و خلال پسته سرو میکنیم.
برای سس تند
نصف پیمانه آب مرغ، ۱ونیم ق غ رب گوجه، نصف ق رب انار، کمی نمک و پول بیبر باهم روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ بشه