طرز تهیه و دستور پخت خورش دل مرغ سنتی و خوشمزه :
خواص دل مرغ :
دل مرغ، منبع خوبی برای دریافت پروتئین و آهن محسوب میشود و اسید فولیک هم دارد. این عضو اندرونی، مشکل خاصی ندارد و میتوان آن را مصرف کرد.
.
دل مرغ همچنین نقش قابل توجهی در درمان کم خونی دارد و نیز حاوی پتاسیم، روی و فسفر است.
.
دل مرغ همچنین تقویتکننده خوبی برای حافظه است و باعث تقویت عملکرد اعصاب میشود و به دلیل داشتن فیبر به بهبود گوارش کمک میکند.
مواد مورد نیاز :
- 1 ـ دل مرغ 1 بسته (500 گرم)
- 2 ـ پیاز متوسط 2 عدد
- 3 ـ سیب زمینی 2 عدد
- 4 ـ رب 1.5 قاشق غ
- 5ـ نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین به میزان لازم
- 6 ـ روغن مقداری
آموزش و طرز تهیه خورش دل مرغ :
سیب زمینی رو پوست بِکَنید و هرمدل که دوست دارید خرد کنید (خلالی ، نگینی ،…) و در تابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بذارید، دل های مرغ رو پاک کنید ، قسمت بالای دل که رگ داره رو بِبُرید و از وسط نصف کنید تا خون های دَلَمه شده داخل اون شسته بشه ، بعد از شستن دل ها بذارید آبش بره و داخل همون تابه اونارو سرخ کنید و از تابه در بیارید و کنار بذارین .
دوباره داخل تابه 2 عدد پیاز رو سرخ کنید و زردچوبه و رب بزنید و دل های سرخ شده رو اضافه کنید و نمک وفلفل و دارچین و هر ادویه دیگه که دوست دارید بهش بزنید و 2 لیوان آب بریزید و بزارید جوش بیاد بعد حرارت رو کم کنید و دَرِ تابه رو بذارید تا آب خورشت غلیظ بشه و جا بیفته و در آخر با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید و با پلو سرو کنید
نکته
برای چاشنی این خورشت از آبلیموی تازه یا آبغوره یا خود غوره میتونید استفاده کنید