• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر سوفله میوه : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    دسر سوفله میوه

    رسپی دسر سوفله میوه :

    مواد لازم:

    • 1- سفیده تخم مرغ، 3 عدد
    • 2- شکر، 150 گرم
    • 3- خامه، 250 گرم
    • 4- هلو (یا هر میوه دلخواه)، یک دوم پیمانه
    • 5- پوره موز، یک دوم پیمانه
    • 6- گردو ریز خرد شده، مقداری به دلخواه

    طرز تهیه دسر سوفله میوه :


    سفیده ی تخم مرغ ها را در ظرف کاملا تمیز با همزن بزنید تا پف کند و از کاسه نریزد. شکر را کم کم اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مایه ی شفاف و فوم مانندی به دست آورید. خامه ی فرم گرفته (یا پاستوریزه) را به مایع اضافه کرده و آرام هم بزنید. هلوها را پوست گرفته (به کمک انداختن در آب گرم و سپس آب یخ) و خیلی ریز خرد کنید.

    موزها را نیز به کمک چنگال پوره کرده و مقداری گردو به آن اضافه کنید. مایه را به دو قسمت تقسیم کنید و هرکدام از پوره ها را به نیمی از مایع اضافه کنید. داخل قالب یا قالب های مورد نظر را تا نصف از مایع هلو پر کرده و در فریزر بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. سپس با مایه دوم بقیه قالب را پر کرده و 3 الی 4 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس سوفله را از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه سرو نمایید.

    نکته1: بهتر است از خامه فرم گرفته برای تهیه این دسر استفاده کنید. که در این صورت شکر دستور را نصف کنید.
    نکته 2: اگر از قالب سیلیکونی استفاده نمی کنید، داخل قالب را با یک لایه کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید.

    دسر سوفله میوه

    About The Author