طرز تهیه کاسه ی گوشتی:
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ کرده
- پیاز چرخ کرده
- نمک
- فلفل سیاه
- ادویه
- گوجه فرنگی
- فلفل دلمه
- برنج/پاستا
طرز تهیه کاسه ی گوشتی:
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید. (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشتمون این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسهء گوشتی قرار بدید