• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاسه ی گوشتی طرز تهیه

    کاسه ی گوشتی
    طرز تهیه کاسه ی گوشتی

    طرز تهیه کاسه ی گوشتی:

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت چرخ کرده
    • پیاز چرخ کرده
    • نمک
    • فلفل سیاه
    • ادویه
    • گوجه فرنگی
    • فلفل دلمه
    • برنج/پاستا

    طرز تهیه کاسه ی گوشتی:

    گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید. (به صورت یک کاسه ).
    میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
    توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشتمون این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
    برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
    بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسهء گوشتی قرار بدید

    About The Author