دستور پخت کاپ کیک کدو حلوایی :
مواد لازم برای ۱۲ کاپ کیک :
- 1- پوره کدو حلوایی، 425 گرم
- 2- شکر دانه ریز، ¾ پیمانه
- 3- تخم مرغ درشت، 2 عدد
- 4- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- 5- شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)، ¾ پیمانه
- 6- آرد، 3/2 پیمانه
- 7- مخلوط ادویه پای کدو، 2 قاشق چایخوری
- 8- نمک دریا، ¼ قاشق چایخوری
- 9- جوش شیرین، ¼ قاشق چایخوری
- 10- بکینگ پودر، ¼ قاشق چایخوری
- 11- خامه فرم گرفته برای تزیین
طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی آسان:
1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب مافین بگذارید
2- در یک کاسه بزرگ پوره کدو حلوایی، شکر، تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
3- در یک کاسه متوسط جداگانه، آرد، ادویه پای کدو حلوایی، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید
4- مخلوط مواد خشک را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
5- با استفاده از اسکوپ بستنی، خمیر را در قالب های آماده مافین بریزید. هر مافین را یک سوم پر کنید.
6- کاپ کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
7- پس از پختن اجازه دهید کاپ کیک ها حدود 30 دقیقه در قالب خنک شوند.
8- کاپ کیک را در سینی و یا ظرف سرو بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
9- زمانی که آماده سرو شدند روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
ترکیب ادویه پای کدوحلوایی
دارچین، 4 ق چ – پودر فلفل شیرین، 1 ق چ – میخک، ½ ق چ – زنجبیل، 2 ق چ – جوز هندی 1 ق چ