• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیتزا پپرونی قلمی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خونگی

    طرز تهیه پیتزا پپرونی

    آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی قلمی آسان:

    مواد لازم:

    • 1- خمیر پیتزا آماده، 1 بسته
    • 2- پپرونی حلقه شده، 40 تکه
    • 3- نوارهای پنیر موزارلا، 10 تکه
    • 4- کره، 2 قاشف غذاخوری
    • 5- پودر سیر، یک دوم قاشق چایخوری
    • 6- جعفری خشک شده، یک دوم پیمانه
    • 7- اختیاری: سس مارینا به عنوان دیپ

    طرز تهیه پیتزا پپرونی قلمی :

    1- فر روی درجه 225 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    2- خمیر پیتزا را به 10 قطعه مستطیلی کوچک مساوی برش بزنید.
    3- 4 حلقه پپرونی را روی هر مستطیل بپینید و نوار پنیر موزارلا را آن قرار دهید.
    4- خمیرها را رول کنید و دو سر رول را خوب ببندید


    5- کره را ذوب کنید و پودر سیر و جعفری خشک را به آن اضافه کنید و روی خمیرها را از این کره بمالید
    6- به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که روی خمیرها طلایی شود.
    7- در کنار سس مارینا یا هر سس دیگری که دوست داشتید سرو کنید و لذت ببرید.

    طرز تهیه پیتزا پپرونی

    About The Author