دستور پخت و طرز تهیه فینگر فود مافین میتلف بوقلمون خوشمزه و خونگی:
مواد لازم:
- 1- سس کچاپ، 1 پیمانه
- 2- شکر قهوه ای، ½ پیمانه
- 3- روغن زیتون، 1 ق غ
- 4- پیاز ریز خرد شده، 1 پیمانه
- 5- سیر ریز له شده، 1 ق غ
- 6- هویچ رنده شده، ¾ پیمانه
- 7- نمک و فلفل، به میزان لازم
- 8- سس ورچسترشایر، 2 و ½ ق غ
- 9- جعفری خرد شده، ¼ پیمانه
- 10- خرده نان، 1 پیمانه
- 11- شیر، 1/3 پیمانه
- 12- تخم مرغ، 1 عدد
- 13- سفیده تخم مرغ، 1 عدد
- 14- گوشت بوقلمون چرخ کرده، 450 گرم
- 15- پوره سیب زمینی زده شده، برای تزیین اگر دوست داشتید
- 16- جعفری برای تزیین
طرز تهیه فینگر فود مافین میتلف بوقلمون :
– فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و 6 عدد قالب مافین را چرب کنید.
– در یک کاسه کوچک سس کچاپ، شکر قهوه ای و 1 قاشق غذاخوری از سس ورچسترشایر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
– روغن زیتون را در یک ماهیتابه کوچک داغ کنید، پیاز، سیر و هویچ رنده شده را داخل آن بریزید و تف دهید تا نرم شوند.نمک، فلفل و سس ورچسترشایر باقیمانده را اضافه کنید و مخلوط را به یک کاسه بزرگتر منتقل کنید.
– خرده نان، شیر و جعفری را به مخلوط اضافه کنید.
– تخم مرغ، گوشت بوقلمون و 2 قاشق غذاخوری از مخلوط سس کچاپ را اضافه کنید. با استفاده از دست همه مواد را کاملا مخلوط کرده ورز دهید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
– مخلوط آماده را بین 6 قالب مافین تقسیم کنید و قالب ها را تا انتها پر کنید.
– از مخلوط سس کچاپ با قاشق روی مافین ها بریزید و یکنواخت روی آن پخش کنید. باقیمانده مخلوط سس را برای سرو در کنار میتلف نگه دارید.
– میتلف را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر بگذارید، تا زمانی که بوقلمون ها پخته شوند
– قالب را از فر خارج کرده، ابتدا اطراف مافین ها را با چاقو آزاد کنید و سپس به کمک یک قاشق از قالب خارج کنید.
– اگر دوست داشتید به وسیله قیف پوره سیب زمینی را روی مافین ها شکوفه بزنید و با جعفری تزیین کنید. و به همراه مخلوط سس کچاپ باقیمانده سرو کنید.