• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خورشت هویج : دستور پخت غذای سنتی تبریز به روش اصیل

    طرز تهیه خورشت هویج

    طرز تهیه خورشت هویج غذای سنتی ایران :

    مواد لازم :

    • 1- نصف یک مرغ یا 500 گرم گوشت
    • 2- هویچ، 500 گرم
    • 3- پیاز، 1 عدد
    • 4- روغن مایع، ½ لیوان
    • 5- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری پر
    • 6- آلوچه خورشتی یا آلو بخارا، 100 گرم
    • 7- آبغوره، به میزان دلخواه ( در حدود ۱/۳ لیوان)
    • 8- نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم

    طرز تهیه خورشت هویج :

    ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای تفت دهید کمی زردچوبه اضافه کرده، گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد.
    هویچ را بعد از پوست گرفتن باریک خلال کنید و در روغن مایع سرخ کنید. رب را به هویچ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس مرغ، آب مرغ ، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید (اگر از آلوچه خورشتی اضافه می کنید در این مرحله به هویچ اضافه کنید) و اجازه دهید هویچ ها پخته شوند، زیرا هویچ بعد از اضافه کردن آلو و آبغرره نمی‌پزد. آلو و آبغوره را در آخر کار اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد.

    طرز تهیه خورشت هویج

    About The Author