رسپی شیرینی پسته ای :
مواد لازم:
- پودر پسته، 125 گرم (حدود یک و نیم پیمانه)
- شیرخشک قنادی، 125 گرم (حدود یک پیمانه)
- آب، 125 میلی لیتر(نصف پیمانه)
- شکر، 220 گرم (یک پیمانه)
- گلاب، یک قاشق غذاخوری
- پودر هل، یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی پسته ای:
پودر پسته را با شیر خشک به خوبی مخلوط کنید. برای تهیه شربت، آب و شکر را در ظرفی بجوشانید تا قوام بیاید. سپس گلاب و هل را اضافه کرده و در صورت تمایل 2 تا 3 رشته زعفران را نیز به آن اضافه کنید.
شربت را به مخلوط پسته و شیر خشک اضافه کرده، مواد را روی شعله بگذارید و به مدت 5 دقیقه با هم زدن مداوم آن را حرارت دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند. وقتی مواد خشک شد آن را با دست به اشکال مورد نظر دربیاورید. با این مواد میتوانید شیرینی هایی به شکل ترافل یا مکعب هایی درست کنید و در شکر بغلتانید.
نکته: این شیرینی به علت چسبندگی زیاد قابلیت قالب زدن ندارد.