• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد کاسه ای : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه سالاد کاسه

    طرز تهیه سالاد کاسه ای :

    مواد لازم:

    • خمیر یوفکا
    • روغن مایع
    • 1 کاسه نخودفرنگی
    • 1 کاسه هویچ (رنده شده)
    • یک کاسه کلم بنفش ریزخرد شده
    • 1 کاسه ذرت
    • شوید و جعفری
    • سینه مرغ
    • مایونز و ماست
    • خیارشور

    طرز تهیه سالاد کاسه ای :

    سینه مرغ را ریز مکعبی خرد کنید آب و نمک اضافه کرده بپزید. همه مواد را ریز خرد کنید آب مرغ پخته شده را گرفته و به مواد اضافه کنید سپس ماست و مایونز را باهم مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. هر طرف یوفکاها را چرب کنید و سپس یک بشقاب فنجان یا کاتر گرد روی لایه دوم خمیر یوفکا بگذارید و گرد ببرید.

    سپس یک لیوان را برگردانده و روی آن را چرب کنید و خمیر یوفکا را روی آن به شکل کاسه ای فرم دهید. کمی لبه ها چین خواهد خرد. سپس آنها را در فر 160 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده تا حدی که ترد و طلایی شوند، بپزید. (برای دیدن درست کردن این کاسه ها با استفاده از قالب مافین استوری ها را ببینید) پس از خارج کردن از فر یوفکا را به آرامی تکان دهید از لیوان جدا شود. سالاد آماده شده را داخل کاسه های خوشگل بریزید. نوش جان

    طرز تهیه سالاد کاسه ای

    About The Author