طرز تهیه شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی مناسب عید نوروز و افطار :
مواد لازم :
- شیرعسلی (400 گرمی)، 2 قوطی
- پودر کاکائو، 1/4 پیمانه
- کره، 2 قاشق غذاخوری
- پسته خرد شده، 1/2 پیمانه
- بادام پرک خرد شده، 1/3 پیمانه
- پودر نارگیل درشت، 1/3 پیمانه
- ترافل رنگی شکلاتی، 1/3 پیمانه
- آب نبات شکلاتی، 1/3 پیمانه
دستور پخت شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی:
1- یک بشقاب یا ماهیتابه کم عمق بزرگ را چرب کنید. در یک قابلمه نچسب با کف ضخیم، شیرعسلی، پودر کاکائو و 2 قاشق کره را گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند. به طور مداوم با قاشق چوبی هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه مخلوط را بپزید. تا زمانیکه مخلوط غلیظ و شفاف شود. و وقتی که قابلمه را تکان می دهید مخلوط از کف و دیواره ها کاملا جدا شود. مخلوط را در همان بشقاب پهنی که چرب کردید بریزید و کاملا خنک کنید. برای سرعت عمل بیشتر مخلوط را در یخچال بگذارید.
2- بقیه مواد را هرکدام در پیاله ای جداگانه بریزید. با استفاده از قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با دست چرب شده به شکل توپک های 2یا 3 سانتیمتری درآورید. توپک ها را در پسته یا بادام و یا سایر مواد بغلتانید و روی کاغذ روغنی بچینید.
3- این ترافل ها در ظرف دربسته برای 2 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.