شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی

شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی : طرز تهیه شیرینی کافی شاپی در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی مناسب عید نوروز و افطار :

مواد لازم :

  • شیرعسلی (400 گرمی)، 2 قوطی
  • پودر کاکائو، 1/4 پیمانه
  • کره، 2 قاشق غذاخوری
  • پسته خرد شده، 1/2 پیمانه
  • بادام پرک خرد شده، 1/3 پیمانه
  • پودر نارگیل درشت، 1/3 پیمانه
  • ترافل رنگی شکلاتی، 1/3 پیمانه
  • آب نبات شکلاتی، 1/3 پیمانه

دستور پخت شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی:

1- یک بشقاب یا ماهیتابه کم عمق بزرگ را چرب کنید. در یک قابلمه نچسب با کف ضخیم، شیرعسلی، پودر کاکائو و 2 قاشق کره را گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند. به طور مداوم با قاشق چوبی هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه مخلوط را بپزید. تا زمانیکه مخلوط غلیظ و شفاف شود. و وقتی که قابلمه را تکان می دهید مخلوط از کف و دیواره ها کاملا جدا شود. مخلوط را در همان بشقاب پهنی که چرب کردید بریزید و کاملا خنک کنید. برای سرعت عمل بیشتر مخلوط را در یخچال بگذارید.


2- بقیه مواد را هرکدام در پیاله ای جداگانه بریزید. با استفاده از قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با دست چرب شده به شکل توپک های 2یا 3 سانتیمتری درآورید. توپک ها را در پسته یا بادام و یا سایر مواد بغلتانید و روی کاغذ روغنی بچینید.
3- این ترافل ها در ظرف دربسته برای 2 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image