طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوینی:
رسپی قیمه نثار اصیل قزوینی:
برای درست کردن این غذای خوشمزه احتیاج دارریم به گوشت گوسفندی که با پیاز نگینی شده تف میدیم . وقتی تغییر رنگ داد بهش فلفل سیاه زردچوبه اضافه می کنیم. به همراه زعفران چوب دارچین برگ بو بعد از آن آب و اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا خوب پخته بشه. اواخر پخت کمی رب و داخل کره تف میدیم تا خوب رنگ باز کنه و به گوشتمون اضافه می کنیم.
بعد پیاز نگینی سرخ شده به همراه پودرگل سرخ ، پودر هل ، پودر دارچین ، به همراه گلاب و باز زعفران دم کرده رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا حسابی جا بیفته و کم آب بشه. تو این فاصله پلو رو دم میکنیم بعد از دم کشیدن داخل ظرف سرومون پلو و مقداری از گوشتمون میریزیم بعد دوباره پلو و گوشت به همراه زرشک سرخ شده خلال نارنج شیرین شده ، خلال پسته و بادام روی غذامون و تزیین کرده و بعد از آن نوش جان می کنیم.
من رب و اواخر پخت گوشت سرخ میکنم و بعد اضافه میکنم شما میتونید همراه با گوشت اضافه کنید.
خلال نارج شیرین شده بصورت آماده هست میتونید هم خودتون تهیه کنید.