قیمه نثار اصیل قزوینی

قیمه نثار اصیل قزوینی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوینی:

رسپی قیمه نثار اصیل قزوینی:

برای درست کردن این غذای خوشمزه احتیاج دارریم به گوشت گوسفندی که با پیاز نگینی شده تف میدیم . وقتی تغییر رنگ داد بهش فلفل سیاه زردچوبه اضافه می کنیم. به همراه زعفران چوب دارچین برگ بو بعد از آن آب و اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا خوب پخته بشه. اواخر پخت کمی رب و داخل کره تف میدیم تا خوب رنگ باز کنه و به گوشتمون اضافه می کنیم.

بعد پیاز نگینی سرخ شده به همراه پودرگل سرخ ، پودر هل ، پودر دارچین ، به همراه گلاب و باز زعفران دم کرده رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا حسابی جا بیفته و کم آب بشه. تو این فاصله پلو رو دم میکنیم بعد از دم کشیدن داخل ظرف سرومون پلو و مقداری از گوشتمون میریزیم بعد دوباره پلو و گوشت به همراه زرشک سرخ شده خلال نارنج شیرین شده ، خلال پسته و بادام روی غذامون و تزیین کرده و بعد از آن نوش جان می کنیم.



من رب و اواخر پخت گوشت سرخ میکنم و بعد اضافه میکنم شما میتونید همراه با گوشت اضافه کنید.

خلال نارج شیرین شده بصورت آماده هست میتونید هم خودتون تهیه کنید.

قیمه نثار اصیل قزوینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image