طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
مواد لازم:
- 400 گرم قارچ
- 6-8 تکه گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون
- 1 پیمانه Baby اسفناج
- 1 پیمانه لوبیا سفید پخته
- 1 عدد پیاز کوچک شیرین
- 3 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- نصف قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
- 3 فنجان شیر پر چرب ( شیرجو)
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- نمک و فلفل سیاه
دستور پخت سوپ قارچ و اسفناج :
قارچ، گوجه خشک شده ، پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را با کره گیاهی به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. سپس سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-5 دقیقه تفت بدهید. آرد را اضافه کرده و تفت بدهید. در نهایت شیر جو، قارچ خرد شده، لوبیا سفید، سرکه سیب و ادویه گیاهی را اضافه کرده و بجوشانید. شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد و به غلظت دلخواه برسد. در صورت تمایل به رقیق شدن سوپ ، می توانید آب اضافه کنید.
نوش جااان