• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ قارچ و اسفناج : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    سوپ قارچ و اسفناج

    طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:

    مواد لازم:

    • 400 گرم قارچ
    • 6-8 تکه گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون
    • 1 پیمانه Baby اسفناج
    • 1 پیمانه لوبیا سفید پخته
    • 1 عدد پیاز کوچک شیرین
    • 3 حبه سیر
    • 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی
    • 2 قاشق غذاخوری آرد
    • نصف قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
    • 3 فنجان شیر پر چرب ( شیرجو)
    • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
    • نمک و فلفل سیاه

    دستور پخت سوپ قارچ و اسفناج :

    قارچ، گوجه خشک شده ، پیاز و سیر را خرد کنید. پیاز را با کره گیاهی به مدت 5 دقیقه تفت بدهید. سپس سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-5 دقیقه تفت بدهید. آرد را اضافه کرده و تفت بدهید. در نهایت شیر جو، قارچ خرد شده، لوبیا سفید، سرکه سیب و ادویه گیاهی را اضافه کرده و بجوشانید. شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد و به غلظت دلخواه برسد. در صورت تمایل به رقیق شدن سوپ ، می توانید آب اضافه کنید.
    نوش جااان

    سوپ قارچ و اسفناج

    About The Author