• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکوی کلم بروکلی : طرز تهیه با روش آسان

    کوکوی کلم بروکلی ، از بیرون ترد و از داخل نرم هستند، این کوکو ها بسیار آسان درست می شوند. ریختن مواد داخل غذاساز احتمالاً ساده‌ترین روش پخت و پز است.

    مواد مورد نیاز:

    • 1 عدد کلم بروکلی بزرگ و تازه
    • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
    • 1/2 پیاز
    • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده / رنده شده
    • 1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
    • 1/3 فنجان آرد (یا آرد بادام برای گزینه کربوهیدرات کمتر)
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
    • روغن پخت و پز زیتون مقداری برای اسپری

    طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی

    • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید | 200 درجه سانتی گراد . سینی پخت و پز فر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ کنار بگذارید.
    • کلم بروکلی را به صورت گلچه خرد کنید. قسمت سخت ساقه را دور بریزید و ساقه را نیز خرد کنید. کلم بروکلی و تکه های ساقه را داخل غذاساز بریزید و چند بار مخلوط کنید تا کلم بروکلی خرد شود. تخم مرغ، پیاز، سیر، آرد و پارمزان را اضافه کنید. دوباره چند بار هم بزنید تا خوب ترکیب شود (حدود 5 ثانیه مخلوط کردن). نمک و فلفل را با مخلوط خود ، مخلوط کنید.
    • روی ورقه های پخت آماده شده، 8 تا 10 عدد کوکو درست کنید، مطمئن شوید که آنها به یکدیگر برخورد نکنند. با یک لایه پوشش سبک از روغن زیتون اسپری کنید.
    • به مدت 12-15 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شود.
    • یا در صورت نداشتن فر ، روی ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
    • قبل از سرو اجازه دهید کوکو ها کمی خنک شوند. با سس کچاپ، ماست یونانی یا خامه ترش بدون چربی سرو کنید.
    کوکوی کلم بروکلی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author