طرز تهیه مرغ یونانی + نکات !!

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه مرغ یونانی در کمتر از 45 دقیقه !

مواد مورد نیاز:

ماریناد:

  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان آب لیمو (آب 1 لیمو)
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 قاشق غذاخوری سیر ریز شده (یا 2 حبه سیر بزرگ خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل خرد شده به میزان لازم
  • 8 ران مرغ، با استخوان، با پوست یا بدون پوست

سینی پخت:

  • 500 گرم سیب زمینی، به قطعات 2.5 سانتی خرد شده
  • 1 پیاز قرمز، به صورت خلالی خرد شده
  • 1 عدد لیمو، نصف شده
  • 4 قاشق غذاخوری زیتون بدون هسته
  • 4 قاشق غذاخوری پنیر فتا مکعبی شده

طرز تهیه مرغ یونانی

  • مواد ماریناد را در یک ظرف بزرگ و کم عمق با هم ترکیب کنید. مرغ را اضافه کرده و به طور یکنواخت بپوشانید. روی آن را بپوشانید و اگر عجله داشتید به مدت 15 دقیقه، اگر زمان اجازه داد 1 ساعت، یا در طول شب، هر از گاهی ران مرغ را در ماریناد برگردانید.
  • فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید | 430 درجه فارنهایت یک تابه / ورقه پخت را با روغن پخت و پز اسپری کنید یا کمی با روغن چرب کنید. مرغ، سیب زمینی و پیاز را روی سینی/ورقه پخت بچینید. سیب زمینی و پیاز را با مقدار کمی روغن زیتون و آب نصف لیمو بپاشید. مرغ را بچینید. سیب زمینی و پیاز با نمک و فلفل اضافی به دلخواه و پونه کوهی اضافی. سیب زمینی و پیاز را در مخلوط بریزید و به طور یکنواخت پوشش دهید . لیموی باقی مانده را به ورقه های ضخیم برش دهید و روی مرغ بچینید.
  • آنقدر بپزید تا سیب زمینی ها از بیرون طلایی/ترد و از داخل نرم شوند و مرغ کاملاً بپزد (حدود 30 دقیقه). تنظیم فر را به گریل/حرارت از بالا تغییر دهید با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شود. با زیتون و پنیر فتا سرو کنید.

نکات

هرچه مرغ طولانی تر در مواد مزه دار شود، طعم آن در هنگام پخت بیشتر می شود.

طرز تهیه مرغ یونانی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image