مرغ تیکا ماسالا
این تیکای مرغ با طعم غنی و خامه ای رقیب هر رستوران هندی است! چرا بیرون بروید وقتی می توانید آن را در خانه بهتر بپزید ! با تکههای مرغ طلایی معطر که در یک سس کاری باورنکردنی شنا میکنند، این دستور پخت مرغ تیکا ماسالا یکی از بهترینهایی است که امتحان خواهید کرد!
مواد مورد نیاز برای ماریناد مرغ:
- 28 اونس (800 گرم) ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست به قطعات به اندازه لقمه خرد شده
- 1 فنجان ماست ساده
- 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل
- 2 قاشق چایخوری گارام ماسالا
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری فلفل کشمیری (یا 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز آسیاب شده)
- 1 قاشق چایخوری نمک
برای سس:
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی/کانولا
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 پیاز کوچک (یا 1 پیاز بزرگ) ریز خرد شده
- 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر ریز رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز رنده شده
- 1 1/2 قاشق چایخوری گارام ماسالا
- 1 1/2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
- 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- 14 اونس (400 گرم) پوره گوجه فرنگی (سس گوجه فرنگی/پاساتا)
- 1 قاشق چایخوری فلفل کشمیری (اختیاری برای رنگ و طعم)
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز آسیاب شده (به سلیقه خود تنظیم کنید)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 1/4 فنجان خامه غلیظ (از شیر تبخیر شده برای کالری کمتر استفاده کنید)
- شکر قهوه ای 1 قاشق چایخوری
- 1/4 فنجان آب در صورت نیاز
- 4 قاشق غذاخوری گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا
- در یک کاسه، مرغ را با همه مواد برای ماریناد مرغ ترکیب کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه تا یک ساعت (یا اگر زمان اجازه می دهد یک شبه) ماریناد شود.
- روغن را در یک تابه یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هنگام جوشیدن، تکه های مرغ را در دسته های دو یا سه تایی اضافه کنید، مطمئن شوید که تابه شلوغ نشود. فقط به مدت 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای شود. کنار بگذارید و گرم نگه دارید. (پخت مرغ را در سس تمام می کنید.)
- کره را در همان تابه آب کنید. پیازها را سرخ کنید تا نرم شوند (حدود 3 دقیقه) در حالی که تکههای قهوهای رنگی که کف تابه گیر کردهاند را بتراشید.
- سیر و زنجبیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید تا معطر شود سپس گارام ماسالا، زیره، زردچوبه و گشنیز را اضافه کنید. حدود 20 ثانیه سرخ کنید تا معطر شود و هر از گاهی هم بزنید.
- پوره گوجه فرنگی، پودر چیلی و نمک را در آن بریزید. اجازه دهید حدود 10-15 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود و به رنگ قرمز قهوه ای تیره درآید.
- خامه و شکر را با سس هم بزنید. مرغ و آب آن را دوباره داخل تابه بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ بپزد و سس غلیظ و حباب بزند. در صورت نیاز در آب بریزید تا سس رقیق شود.
- با گشنیز تزئین کنید و با برنج ، نان کره و سیر و نان تازه خانگی سرو کنید!
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !