طرز تهیه کلم سرخ شده
کلم سرخ شده برای برنامه غذایی شما عالی است، یک دستور پخت آسان است. آن را به تنهایی یا به عنوان غذای کناری با پوره گل کلم کره ای، کباب مرغ ، کباب گوشت یا یک استیک ماهی تابه آبدار با سس کرم قارچ میل کنید.
انواع مختلفی برای کلم سرخ شده به صورت آنلاین وجود دارد. برای طعم نهایی و آشپزی واقعی به سبک جنوبی، کلم رنده شده خود را در روغن بیکن سرخ میکنید.
اما لازم نیست به دنبال روغن بیکن بروید. ابتدا بیکن را سرخ میکنید، آن را خوب و ترد میکنید، سپس آن را با یک قاشق سوراخدار جدا میکنید تا تا آنجا که ممکن است روغن در ماهیتابه شما باقی بماند.
اگر تابه چدنی ندارید، از یک تابه نچسب با کیفیت خوب برای جلوگیری از چسبیدن بیکن استفاده کنید.
مواد مورد نیاز
- 6 ورقه بیکن، خرد شده
- پیاز 1 عدد خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده یا له شده
- کلم سبز یا قرمز 1 عدد بزرگ، ورقه شده
- 1 قاشق چایخوری پودر ادویه مرغ
- نمک و فلفل سیاه خرد شده، به میزان دلخواه
- پودر پیاز و پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
- 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
طرز تهیه کلم سرخ شده
- بیکن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بپزید تا ترد شود. بیکن را با قاشق سوراخ دار به بشقاب بریزید. چکه های روغن بیکن را دور نریزید.
- پیاز را در روغن بیکن تفت دهید تا زمانی که پیاز کاراملی شود (حدود 8 دقیقه). سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود (30 ثانیه).
- کلم را هم بزنید و 8 دقیقه دیگر در حالی که گاهی هم می زنید بپزید. با ادویه مرغ ، پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل و چاشنی و پاپریکا مزه دار کنید.
- بیکن را با کلم مخلوط کنید تا گرم شود و سرو کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !