• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان تخت + نکات کلیدی

    طرز تهیه نان تخت

    یک دستور پخت فوق‌العاده آسان با استفاده از ماست یونانی، روغن و کمی بیکینگ پودر برای اینکه آنها بدون مخمر کمی پف کنند! یک عدد سیر اختیاری اضافه کنید و این نان های مسطح هر بار عالی می آیند. آنها را با برس زدن ملایم روغن زیتون بپزید تا نرم و انعطاف پذیر شوند بدون اینکه خمیر شوند.

    طرز تهیه نان تخت با روش آسان

    از اینکه این نان های تخت چقدر آسان درست می شوند، شگفت زده خواهید شد. بسته‌بندی‌های خانگی تازه و گرم مستقیماً از تابه با مزیت افزوده سالم‌تر بودن نسبت به بسته‌بندی‌های خریداری‌شده در فروشگاه – بدون مواد نگهدارنده مصنوعی. YYYYES. تنها چیزی که نیاز دارید آرد، بکینگ پودر، روغن آشپزی، ماست یونانی و شیر است، همین.

    پروتئین موجود در شیر مخلوط شده با روغن چیزی است که به ما نان نرمی می دهد. بیکینگ پودر را هم اضافه می کنیم تا هوای زیبایی در حین پخت به ما بدهد. آنها را در سوپ یا خورش بپاشید، یا کمی مرغ سوخاری و سالاد رنده شده بپیچید! از آنها برای کباب استفاده کنید، آنها را در هوموس فرو کنید، انتخاب ها بی پایان است.

    نان های تخت بسیار متنوع هستند و برای ست کردن با هر چیزی عالی هستند!

    آموشز پخت نان صاف

    طرز تهیه نان تخت

    چه کسی دوست ندارد نان گرم، نرم و تازه از یک تابه بخار شود و آشپزخانه خود را با بوی نان شیرین و تازه پر کند؟ رایحه مقاومت ناپذیری که شما را به نانوایی می کشاند همان چیزی است که در آشپزخانه شما در حال پختن غذا می چرخد.

    این دستور بسیار آسان است. حداقل مواد تشکیل دهنده … بافت و طعم باورنکردنی. با تمام دستور العمل های نان، همه چیز در مورد آن بافت نرم کامل در داخل است.

    • با مخلوط کردن خمیر شروع کنید. پس از اتمام کار باید به لمس چسبناک باشد (هرچه خمیر چسبنده تر باشد، بسته بندی نرم تر است.)
    • خمیر را روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده باز کنید. روی خمیر را با حدود 1 قاشق غذاخوری آرد اضافی بپاشید و ورز دهید تا به شکل یک توپ صاف، نرم و نیمه چسبنده در بیاید. ممکن است بخواهید تسلیم شوید اما این کار را نکنید! 2-3 دقیقه خوب به آن ورز دهید و به راحتی جمع می شود.
    • خمیر را به کاسه برگردانید و کمی با اسپری روغن پخت و پز اسپری کنید.
    • روی آن را با نایلون بپوشانید، اجازه دهید حدود 30 دقیقه بماند.
    طرز تهیه نان تخت

    یادداشت

    • خمیر را به 6 قسمت مساوی برای بسته بندی های بزرگتر یا 8 قسمت برای نان های مسطح کوچکتر تقسیم کنید.
    • وقتی همه آنها به شکل توپ در آمدند، یک تکه تکه تکه کنید تا نان های صاف خشک نشوند. (روی توپ ها را با همان پلاستیک بپوشانید.)
    • یک تکه را با کف دست چاق کنید
    • به ضخامت حدود 5 میلی متر (یا حدود 1/8 اینچ) رول کنید.

    نحوه ی پخت

    یک تابه نچسب را با کمی روغن زیتون (حدود 1/2 قاشق چایخوری) کمی چرب کنید. دقت کنید که نان های تخت خود را روی حرارت متوسط بپزید. گرمای بیشتر باعث می‌شود که روکش‌های تردتری ایجاد شود، که ممکن است وقتی بخواهید آنها را خم کنید یا بغلتانید ترک بخورند.

    با استفاده از وردنه خمیر را به راحتی داخل تابه ای که از قبل گرم شده منتقل کنید. هر طرف را حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید، اگر زیاد پف کرد با کفگیر کمی فشار دهید. لکه‌های قهوه‌ای طلایی دوست‌داشتنی را در دو طرف خواهید دید.

    در حالی که یک تکه در حال پختن است، تکه بعدی را گرد کنید و مراحل بالا را تکرار کنید، اگر تابه شما نچسب نیست یا شروع به خشک شدن کرد، بعد از هر نان تابه خود را کمی با کمی روغن چرب کنید. لطفاً توجه داشته باشید: روغن کافی در نان های تخت وجود دارد که به آنها کمک می کند بدون روغن اضافی بپزند.

    طرز تهیه نان تخت

    چگونه نان را نرم نگه داریم

    یک بشقاب را با یک حوله چای تمیز بپوشانید. نان های پخته شده را پس از پخته شدن روی حوله بچینید و در حوله بپیچید و بقیه را در حوله بپیچید – رطوبت بخار به دام افتاده به نرم و گرم نگه داشتن آنها کمک می کند.

    طرز تهیه نان تخت

    شما مسحور خواهید شد که چقدر آسان است که خودتان در خانه بپوشید!

    طرز تهیه نان تخت

    سرو

    وقتی تازه از تابه بیرون آمدند، مقدار کمی روغن روی آنها بمالید – طعم نان سرخ شده دیوانه کننده است! یا فقط آنها را همان طور که هستند رها کنید. در هر صورت یک برد-برد است! من می‌توانم بگویم این تنها دستور پخت نان تختی است که تا به حال به آن نیاز خواهید داشت، اما … خوب، خوب، این تنها دستور پخت نان تخت است که تا به حال به آن نیاز خواهید داشت.

    مواد مورد نیاز

    • 3 فنجان آرد ساده (15 اونس یا 450 گرم)
    • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 1 قاشق چایخوری پودر سیر – اختیاری
    • 3/4 فنجان ماست یونانی ساده یا ماست طبیعی طبیعی (6.5 اونس | 185 گرم)
    • 1/4 فنجان روغن نباتی یا روغن زیتون — (60 میلی لیتر) به علاوه اضافی برای پخت و پز
    • 3/4 فنجان شیر تقسیم شده — (180 میلی لیتر)

    طرز تهیه نان تخت

    آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر سیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. یک چاله در مرکز ایجاد کنید. ماست، روغن و 1/2 فنجان (125 میلی لیتر) شیر را اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا شیر آرد را بگیرد. اگر مخلوط خیلی خشک یا خرد شد، شیر باقیمانده را به تدریج با آن مخلوط کنید. خمیر را با دست کنار هم بیاورید. خمیر باید قابل استفاده باشد اما در هنگام لمس چسبنده باشد (خمیر چسبنده = نان های نرم و مرطوب).
    حالا خمیر را روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده باز کنید. اگر خیلی چسبنده بود روی خمیر را کمی آرد اضافی بپاشید. حدود 2 تا 3 دقیقه ورز دهید تا یک توپ صاف، نرم و نیمه چسبنده تشکیل شود.
    خمیر را به کاسه ای که کمی روغن زده شده برگردانید، خمیر را دو بار در روغن بچرخانید تا یکدست شود. با پوشش پلاستیکی بپوشانید. 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

    خمیر را چند بار دیگر ورز دهید تا یکدست شود.

    (در این مرحله برای ورز دادن به آرد اضافی نیاز ندارید، زیرا روغن حاصل از خمیر به شما کمک می کند).
    خمیر را به 6 توپ مساوی برای بسته بندی های بزرگتر یا 8 توپ برای بسته های کوچکتر تقسیم کنید. هر بار روی یک تکه کار کنید، یک توپ را با کف دست صاف کنید. با استفاده از وردنه آن را به ضخامت حدود 5 میلی متر (حدود 1/8 اینچ) بغلتانید.
    یک ماهیتابه نچسب را با کمی روغن زیتون (حدود 1/2 قاشق چایخوری) روی حرارت ملایم چرب کنید. یک نان تخت را به مدت 2 دقیقه از یک طرف بپزید (حباب می زند). برگردانید و بپزید تا طلایی شود، وقتی پف کرد، کمی با کفگیر فشار دهید.
    در حالی که یک تکه در حال پختن است، تکه بعدی را گرد کنید و مراحل بالا را تکرار کنید (با کار کردن روی یک نان صاف از خشک شدن بقیه آنها جلوگیری می کند).
    آنها را روی یک بشقاب که با یک حوله چای تمیز پوشانده شده است بچینید و آنها را بپیچید تا در حین پختن بقیه گرم و نرم بمانند – بخار به نرم شدن آنها کمک می کند.
    برای سرو، هر تکه را با مقدار کمی روغن زیتون یا روغن زیتون سیر به آرامی برس بزنید.

    نکات

    • دقت کنید که نان های خود را روی حرارت متوسط بپزید. گرمای بیشتر باعث می‌شود که روکش‌های ترد تری ایجاد شود که ممکن است وقتی بخواهید آنها را خم کنید یا بغلتانید ترک بخورند.

    جایگزین های آرد

    • آرد سبوس دار به همین صورت عمل می کند. ممکن است لازم باشد چند قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید زیرا گندم کامل کمی بیشتر از آرد سفید ساده جذب می شود.
    • آرد بدون گلوتن. بسیاری از خوانندگان این دستور را با موفقیت زیادی امتحان کرده اند! ممکن است لازم باشد از کمی آرد اضافی برای باز کردن آن استفاده کنید – در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.

    • آماده سازی از قبل : خمیر خام را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری، هر توپ را به شکل گرد آماده برای پخت و پز اماده کنید. برای جدا نگه داشتن گردها از کاغذ روغنی استفاده کنید.
    • ذخیره سازی: نان های پخته شده را می توان در دمای اتاق به مدت یک روز در بسته بندی یا تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد. برای گرم کردن مجدد، آنها را در تابه ای روی حرارت متوسط یا در مایکروویو به مدت 8 تا 10 ثانیه قرار دهید.
    • همچنین در فریزر تا یک ماه به خوبی ماندگاری دارند. در یک کیسه زیپ دار با کاغذ روغنی بین هر بسته نگهداری کنید تا آنها را از هم جدا نگه دارید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author