• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه حلیم خانگی : آموزش درست کردن حلیم مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه حلیم خانگی

    طرز تهیه حلیم خانگی با روش آسان:

    جزو اصیل ترین و خومشزه ترین غذاهای ایرانی
    حلیم اصلا سخت نیست
    ولی صبر و حوصله میخواد
    مثل همه ی غذاهای ایرانی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه حلیم خانگی :

    • گندم ۱ کیلو
    • گوشت ۱ کیلو

    مواد لازم:

    شما از هر مدل گندمی ک دوست دارین میتونید استفاده کنید. من گندم پوست کنده استفاده کردم

    گندم را از شب قبل خیس میکنیم
    مرغ را با چند تکه چوب دارچین، ۱ عدد پیاز و خیلی خیلی کم زردچوبه میپزیم. (آب مرغ را نگه دارین)
    قابلمه بزرگ انتخاب کنید و گندم ها را با آب فراوان اجازه بدین بپزه، من برای نیم کیلو حدود ۱۶ لیوان آب ریختم
    وقتی گندم شکفته شد ۴ لیوان آب مرغمون و ۱ قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید (اگه شما حلیم بدون شکر میخورین نمک بیشتری بریزین).


    دیگه از این به بعد باید حواستون باشه حلیم ته نگیره و هم بزنید.
    وقتی گندم ها کاملا شکفته شدن با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ای ک دارین پوره کنید (اگرم ندارین به روش سنتی باید اجازه بدین انقد رو شعله بمونه تا کاملا له شه)
    مرغ ها را با دست تکه تکه کنید و اضافه کنید .
    بذارین حلیم حسابی جا بیفته و به غلظت مناسب برسه.
    فراموش نکنید نکته کلیدی یه حلیم عالی صبر و حوصلست


    پ.ن: اصلا اصلا به حلیمتون شیر اضافه نکنید
    پ.ن۲: آب قلم، عصاره مرغ یا ادویه های مختلف به حلیمتون نزنید، اصلا خوب نمیشه

    طرز تهیه حلیم خانگی

    About The Author