آموزش پخت کرپ آسان
تهیه آسان کرپ ها کمتر از 5 دقیقه طول می کشد تا کنار هم ریخته شوند و کمتر از 15 دقیقه روی میز شما قرار می گیرد!
درست مانند پنکیک، کرپ ها بسیار متنوع و آسان هستند! شامل چند نکته و ترفند برای تهیه کرپ فرانسوی ظریف، نرم و کره ای هر بار! آنها را برای صبحانه، برانچ، ناهار، شام یا دسر درست کنید!
یک دستور العمل ساده و بدون خطا .
کرپ چیست؟
مشابه پنکیک آمریکایی، کرپ فرانسوی ممکن است طعم آشنا داشته باشد، اما از نظر اندازه و بافت متفاوت است. کرپ ها نازک تر، نرم تر و ظریف تر هستند. این خمیر در مقایسه با خمیر پنکیک آبکی است و حاوی مواد خمیر کننده نیست که از پف دار شدن آنها جلوگیری می کند.
اگر قبلا هرگز آنها را درست نکرده اید، ممکن است شنیده باشید که ساختن آنها یا بسیار دشوار است اما آنها بسیار آسان هستند!
آموزش پخت کرپ آسان
تنها چیزی که برای تهیه کرپ در خانه نیاز دارید آرد، تخم مرغ، شیر و کره (یا روغن) است. دستور العمل های معمول شامل 4 تخم مرغ، 1 فنجان شیر و 1 فنجان آرد است. من طرفدار طعم قوی تخم مرغ نیستم، به نظر من این دستور العمل ها خیلی قوی هستند. در طول سالها، ما توانستهایم میزان تخممرغها را کاهش دهیم و ۲ عدد از آنها را با شیر و چربی اضافی (کره/روغن) عوض کنیم.
اگر عاشق کرپ های نرم و لطیف هستید، این دستور غذا قطعا برای شما مناسب است!
در دستور العمل ما، ما دو روش برای مخلوط کردن خمیر با هم قرار می دهیم:
- ابتدا مواد خشک را با همزن بزنید. یک چاه در مرکز ایجاد کنید و مواد مرطوب را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا گلوله نشود و یکدست شود.
- همه مواد را در کمتر از 10 ثانیه با هم مخلوط کنید.
- به خمیر خود استراحت دهید تا زمانی که تابه شما گرم می شود تا مواد در یکدیگر جا بیفتند و در عین حال اجازه دهید گلوتن استراحت کند. به نظر من 5-10 دقیقه زمان زیادی است.
شما یک خمیر آبدار می خواهید تا آزادانه در اطراف پایه تابه شما پخش شود و هنگام چرخاندن آن به طور یکنواخت آن را بپوشاند.
در تابه نچسب کمی چرب شده روی حرارت متوسط بپزید.
شما فقط به اندازه کافی خمیر برای ایجاد یک کرپ نازک می خواهید!
در حین چرخاندن تابه خمیر را اضافه کنید: از یک دست برای ریختن خمیر استفاده کنید و با دست دیگر ظرف را بچرخانید. به سرعت کار کنید تا اطمینان حاصل کنید که خمیر به طور یکنواخت روی پایه و اطراف لبه های تابه پخش می شود.
برای کرپ های نرم
از کره به عنوان روغن استفاده کنید تا در حین پخت و پز بسیار نرم شوند. حدود 1 دقیقه بگذارید بپزد تا سطح آن سفت شود و زیر آن کمی طلایی شود. به آرامی برگردانید و بپزید تا سفت شود، حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه.
برای لبه های ترد
استفاده از روغن کمک می کند تا لبه ها زیبا و ترد شوند! بپزید تا لبه ها شروع به قهوه ای شدن و کمی ترد شدن کنند، حدود 1 1/2 تا 2 دقیقه. برگردانید و برای 30 ثانیه دیگر بپزید تا زمانی که کرپ ها لکه های قهوه ای پیدا کنند.
آیا می توانم کرپ را بدون گلوتن درست کنم؟
بله، کرپ ها را می توان بدون گلوتن درست کرد. به جای آن از آرد معمولی بدون گلوتن یا آرد گندم سیاه استفاده کنید. آنها کمی ظریف تر هستند، اما طعم یکسانی دارند.
تعویض ها
شیر: برای تهیه آنها می توان از شیر بادام، شیر سویا، شیر جو دوسر، شیر برنج یا شیر بز استفاده کرد. در صورت تمایل می توانید شیر را با آب تعویض کنید، اما طعم آن تغییر می کند.
آرد: می توان از آرد سبوس دار و گندم کامل استفاده کرد. آنها طعم آجیلی خواهند داشت و به آن لطیفی نخواهند بود. هرچه آرد ریزتر باشد، کرپ ها نرم تر هستند.
کره: به جای آن می توان از روغن استفاده کرد.
آموزش پخت کرپ آسان
مواد مورد نیاز:
برای کرپ:
- 5 اونس (150 گرم) آرد همه منظوره، (1 فنجان)
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 1/4 فنجان شیر، (310 میلی لیتر )
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، (یا روغن)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
برای پختن:
- 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده
آموزش پخت کرپ آسان
برای کرپ:
- آرد، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
- در مرکز آن یک چاه ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده کمی خنک شده را در آن بریزید. قبل از اینکه داخل مواد خشک بریزید ابتدا مواد مرطوب را با همزن بزنید.
- آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر باید روان/آبی باشد. در صورت نیاز 1-2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
روش مخلوط کن
- تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود، حدود 10 ثانیه.
استراحت:
- اجازه دهید خمیر استراحت کند در حالی که یک تابه نچسب 10 اینچی را روی حرارت متوسط گرم کنید.
- روش دیگر، خمیر را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
پخت کرپ:
- تابه را با یک لایه کره با دستمال کاغذی آغشته به کره یا برس سیلیکونی کمی چرب کنید.
- قبل از ریختن هر کرپ، مخلوطی سبک به خمیر بدهید تا مواد ته نشین شده به اطراف منتقل شوند.
- حدود 1/4 فنجان خمیر را در مرکز تابه داغ خود بریزید. با حرکات دایره ای دور تابه را بچرخانید تا به طور یکنواخت کف تابه را بپوشاند و خمیر را در اطراف لبه ها پخش کنید. در صورت نیاز با کمی خمیر کرپ اضافی، جای خالی را پر کنید.
- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید.
برای کرپ های نرم
- اجازه دهید کرپ بپزد تا سطح آن بسته شود و زیر آن کمی طلایی شود، حدود 1 دقیقه.
- کرپ را به آرامی برگردانید و بپزید تا سفت شود، حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه.
- این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر تمام شود، قبل از ریختن هر کرپ، خمیر را مخلوط کنید.
برای لبه های ترد
- کرپ ها را بپزید تا زمانی که لبه ها شروع به قهوه ای شدن و کمی ترد شدن کنند، حدود 1 1/2 – 2 دقیقه. برگردانید و برای 30 ثانیه دیگر بپزید تا زمانی که کرپ ها لکه های قهوه ای پیدا کنند.
- این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر تمام شود، قبل از ریختن هر کرپ، خمیر را مخلوط کنید.
- کرپ های پخته شده را در بشقاب بریزید.
- گرم سرو کنید.
نکات
کرپ شکر لیمو
یک عدد کرپ را روی بشقاب سرو قرار دهید. روی نیمی از کرپ، 1 قاشق چایخوری وانیل یا شکر بپاشید، سپس از وسط نصف کنید. یک بار دیگر به ربع تا کنید. روی آن را با یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید. این کار را با کرپهای باقیمانده تکرار کنید. با تکههای لیموی تازه یا برشهای ضخیم سرو کنید تا قبل از خوردن آب آن را روی کرپها فشار دهید و خامه فرم گرفته را هم بزنید.
اگر بعداً کرپ را سرو کردید، آن را در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود، حدود 30 ثانیه.
آماده سازی زودتر
کرپ ها را زودتر درست کنید و بین هر کرپ به صورت لایه لایه با یک کاغذ روغنی نگهداری کنید. با نایلون بپیچید و در ظرف در بسته نگهداری کنید. این از خشک شدن آنها جلوگیری می کند.
تا 3 روز در یخچال قرار دهید و قبل از سرو در مایکروویو گرم کنید. آنها نیازی به زمان طولانی ندارند! فقط حدود 10-15 ثانیه در هر دسته از سه کرپ.
کرپ ها را منجمد کنید
پس از خنک شدن کامل به دمای اتاق، آن ها را در کیسه فریزر بپیچید و در ظرف در بسته نگهداری کنید. تا 2 ماه فریز کنید. وقتی آماده سرو شد، آن ها را در یخچال یا در دمای اتاق یخ زدایی کنید، سپس در مایکروویو گرم کنید.
آموزش پخت کرپ آسان
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !