گیاهان دارویی ضد عفونت
مدت ها قبل از کشف پنی سیلین در دهه 1920، فرهنگ های سراسر جهان برای نیازهای آنتی بیوتیکی خود به گیاهان روی آوردند. مصریان باستان از عسل روی زخم ها برای کمک به التیام و جلوگیری از عفونت استفاده می کردند . همه از رومیان باستان تا آمریکایی های اولیه برای درمان عفونت ها به سیر اعتماد می کردند. اما با ظهور آنتی بیوتیک های معمولی، طب غربی شروع به ترک گیاهان دارویی کرد. اما امروزه با افزایش نگرانی ها در مورد استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها و ظهور باکتری های مقاوم به دارو، علاقه به داروهای گیاهی در حال ترمیم است.
برخلاف آنتیبیوتیکها که تمام باکتریهای بدن را بدون در نظر گرفتن مضر یا مفید بودن از بین میبرند، میتوان از گیاهان برای هدف قرار دادن عفونت استفاده کرد .و در عین حال منبع باکتریهای خوب بدن را دست نخورده باقی گذاشت. اگرچه متخصصان پزشکی اجتناب کامل از آنتی بیوتیک ها را توصیه نمی کنند (بسیاری از عفونت های باکتریایی به اندازه کافی جدی هستند که استفاده از آنها را تضمین کنند. )، در بسیاری از موارد، گیاهان و غذاهای ضد باکتری می توانند به جلوگیری از عفونت کمک کنند و با آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت همکاری کنند. همیشه با پزشک خود صحبت کنید . مراقب مصرف آنتی بیوتیک ها برای عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی باشید که بسیاری از آنها توسط ویروس ها ایجاد می شوند و بنابراین به آنتی بیوتیک ها پاسخ نمی دهند.
گیاهان دارویی ضد عفونت : میوه های افسانه ای
این یک باور قدیمی است که نوشیدن آب زغال اخته برای عفونت مثانه مفید است و تحقیقات نیز این موضوع را تایید می کند. یک مطالعه در سال 2006 در موسسه پلی تکنیک Worcester نشان داد که کرن بری و آب زغال اخته می توانند با جلوگیری از چسبیدن باکتری E. coli به دیواره های مثانه و شروع عفونت از عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری کنند. در یک کارآزمایی بالینی بر روی زنان مبتلا به عفونت ادراری، محققان همچنین دریافتند زنانی که روزانه یک فنجان آب زغال اخته می نوشند نسبت به کسانی که لاکتوباسیلوس، یک باکتری مفید، یا کسانی که چیزی مصرف نکرده اند، کمتر دچار عفونت های مکرر می شوند.
زغال اخته به عنوان یک اقدام پیشگیرانه بهتر از یک درمان عمل می کند. برای کمک به پیشگیری از عفونت، روزانه یک فنجان آب زغال اخته شیرین نشده (قند رشد باکتری ها را تغذیه می کند) یا 400 تا 500 میلی گرم (میلی گرم) کپسول عصاره زغال اخته را دو بار در روز مصرف کنید.
انار
انار یکی دیگر از آنتی باکتریال های قوی است. اگرچه فعالیت آنتی اکسیدانی این ابر غذا به خوبی مستند شده است، اما مطالعات اخیر به بررسی خواص ضد باکتریایی انار نیز پرداخته است. در مطالعه ای که در مجله بین المللی میکروبیولوژی منتشر شد، عصاره انار فعالیت ضد باکتریایی را در برابر باکتری هایی مانند E. coli، باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس اورئوس نشان داد. علاوه بر این، یک کارآزمایی بالینی روی بیماران مبتلا به بیماری کلیوی تحت دیالیز نشان داد که بیمارانی که به مدت یک سال سه بار در هفته آب انار مینوشیدند، کمتر در معرض ابتلا به عفونت در بیمارستان بستری بودند.
اگرچه آب میوه برخی از اثرات ضد باکتریایی را ارائه می دهد، اما از قسمت های آزمایش شده، پوست میوه قوی ترین اثر بازدارنده را در برابر باکتری ها نشان داد. برای تهیه چای از پوست، پوست آن را به قطعات نیکل برش دهید، در آفتاب بگذارید تا خشک شوند، سپس 4 تا 5 قطعه را در آب جوش دم کنید. همچنین می توانید روزانه یک فنجان آب انار بنوشید.
گیاهان دارویی ضد عفونت و ضد باکتری: عسل شفابخش
مطالعات مختلف نشان دادهاند که عسل برای مبارزه با بسیاری از انواع باکتریهایی که پوست و زخمها را آلوده میکنند مفید است. یک کارآزمایی بالینی بر روی کارگران معدن طلا در آفریقای جنوبی نشان داد که عسل در درمان زخمها و ساییدگیهای کم عمق به اندازه درمانهای دارویی معمولی و با هزینه کمی مؤثر است. آزمایشها و مطالعات اضافی نشان دادهاند که عسل میتواند به بهبود سریع زخمها، تسکین درد و کاهش میزان عفونت کمک کند.
عسل اغلب به صورت خارجی برای درمان بیماری هایی مانند سوختگی، زخم، زخم بستر و زخم های عفونی یا قارچی استفاده می شود. برای سوختگی ها و زخم های جزئی، عسل را مستقیماً روی محل قرار دهید و با باند استریل بپوشانید. پانسمان را یک یا دو بار در روز عوض کنید. برای زخم های جدی تر، از پزشک خود در مورد استفاده از عسل برای کمک به روند بهبودی سوال کنید.
این آنتی باکتریال همچنین می تواند برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی سالم و کمک به مبارزه با سرماخوردگی، آنفولانزا و عفونت های تنفسی مصرف شود. 1 قاشق غذاخوری سه بار در روز به عنوان پیشگیری یا هر ساعت یک بار برای شرایط حاد مصرف کنید.
توجه: عسلهای تولید شده از زنبورهای عسل که اجازه دسترسی به گلهای وحشی و گیاهان را دارند، عموماً از نظر خواص درمانی قویتر از عسلهای کشاورزی و تک گیاهی در مقیاس بزرگ (نوعی که معمولاً در فروشگاههای مواد غذایی پیدا میکنید) در نظر گرفته میشوند. عسل های فروشگاه های مواد غذایی نیز می توانند با آفت کش ها آلوده شوند یا با شربت ذرت با فروکتوز بالا تهیه شوند. برای حداکثر فواید درمانی، عسل را از یک منبع محلی که به آن اعتماد دارید خریداری کنید. هرگز به کودکان کمتر از 2 سال عسل ندهید.
سیر
سیر که مدتها به عنوان یک داروی عامیانه برای درمان سرفه، سرماخوردگی و عفونتهای تنفسی استفاده میشود، مطالعات نشان دادهاند که سیر دارای اثرات ضد باکتریایی است که قادر به مبارزه با عفونتها است. یک مطالعه اخیر از دانشگاه ایالتی واشنگتن که در مجله شیمی درمانی ضد میکروبی منتشر شده است، ترکیب مشتق شده از سیر را بررسی کرد و دریافت که 100 برابر موثرتر از دو آنتی بیوتیک معمولی در کشتن کمپیلوباکتر، باکتری شناخته شده برای بسیاری از مواد غذایی است. بیماری های منتقله، تحت شرایط تحقیق.
بیشتر محققان اثرات ضد باکتریایی سیر را به ترکیب آلیسین نسبت می دهند. از آنجا که گرما می تواند این ترکیب را از نظر شیمیایی تغییر دهد، خوردن سیر خام بیشترین فواید را دارد. بریدن یا له کردن سیر باعث آزاد شدن آلیسین می شود. روزانه یک حبه سیر خام بخورید؛ اگر احساس می کنید که دچار عفونت شده اید، مصرف خود را به سه یا بیشتر میخک در روز افزایش دهید. همیشه قبل از ایجاد هر گونه تغییر در رژیم سلامتی خود با پزشک خود صحبت کنید، اما به دلیل اثرات بالقوه سیر رقیق کننده خون، اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا اگر جراحی آینده دارید، به خصوص در مورد مصرف سیر صحبت کنید.
پونه کوهی
پونه کوهی (Origanum vulgare)، یک گیاه محبوب ایتالیایی، کاربردهای زیادی در خارج از آشپزخانه دارد. در یک مطالعه در مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاون در سال 2001، محققان کشف کردند که روغن پونه کوهی رشد باکتری های استافیلوکوک و همچنین قارچ کاندیدا آلبیکنس را که عامل عفونت های مخمری شناخته شده است، به همان اندازه آنتی بیوتیک های رایج مانند پنی سیلین مهار می کند. محققان بر این باورند که کارواکرول، یکی از ترکیبات شیمیایی فعال پونه کوهی، تا حد زیادی مسئول خواص دارویی این گیاه است. 300 تا 500 میلی گرم به شکل مایع کپسولی مصرف کنید.
در یک مطالعه رومانیایی در سال 2009، محققان دریافتند که مریم گلی فعالیت ضد باکتریایی قوی علیه باکتری های استافیلوکوک، سالمونلا و E. coli نشان می دهد. هر دو کمیسیون آلمان E و USDA مریم گلی را به عنوان ضد باکتری تلقی کرده اند، و USDA حتی از مریم گلی سفید (Salvia apiana) به عنوان درمانی برای گلودرد به دلیل توانایی آن در مهار رشد باکتری ها یاد می کند. روزانه یک فنجان چای مریم گلی (1 قاشق چایخوری برگ خشک مریم گلی یا 1 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه را در آب جوش به مدت سه تا پنج دقیقه دم کنید) بنوشید.
مشکل آنتی بیوتیک ها
افزایش سریع بیماری های مقاوم به دارو، آگاهی را در مورد مشکل و استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها افزایش داده است. استفان هارود بوهنر، نویسنده کتاب آنتی بیوتیک های گیاهی، می گوید: مشکل آنتی بیوتیک های دارویی در سادگی آنها نهفته است. بوهنر می گوید: «دارو یک ترکیب، یک گلوله یا تک درمانی است. آنتی بیوتیک ها فقط یک وسیله ثابت برای کشتن باکتری ها دارند. از سوی دیگر، باکتری ها موجودات زنده ای هستند که پاسخ های تکاملی خود را به تهدیداتی مانند آنتی بیوتیک ها توسعه داده اند.
باکتری ها دائما در حال تکامل هستند، رقابت آنتی بیوتیک های دارویی دشوار است. از سوی دیگر، گیاهان شبیه باکتریها هستند به این معنا که مکانیسمهای جدیدی – در این مورد، ترکیبات شیمیایی – برای مقابله با تهدیدات موجود برای بقای خود ایجاد میکنند. برخلاف آنتی بیوتیک های دارویی، آنتی بیوتیک های گیاهی دارای 200 ترکیب مختلف هستند که با هم کار می کنند تا باکتری ها را از بین ببرند. این رویکرد چند وجهی از ایجاد مقاومت باکتری ها در برابر ترکیبات ضد باکتریایی گیاه جلوگیری می کند و آنها را به گزینه موثرتری برای درمان بیماری تبدیل می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گیاهان ضد باکتریایی و افزایش سریع بیماری های مقاوم به آنتی بیوتیک، به بخش جایگزین های گیاهی آنتی بیوتیک ها مراجعه کنید.
گیاهان دارویی ضد عفونت
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.motherearthliving.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !