طرز تهیه ادویه ماهی
یه میکس خوشمزه از دانهها و طعمدهنده های معطر که میتونه برای طعمدار کردن ماهی گزینه خیلی خوبی باشه چون هم ماهی رو به خوبی مزهدار میکنه و هم بوی زهم ماهی و غذاهای دریایی رو میگیره!
مواد مورد نیاز:
- پودر پاپریکا ۲ قاشق سوپخوری
- پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
- پودر پیاز ۲ قاشق سوپخوری
- پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- پودر دانه کرفس ۱ قاشق چایخوری
- پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- پودر دانه زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ادویه ماهی
دانه کرفس و گشنیز را میتوانید از عطاریها تهیه کنید و قبل از پودر کردن بهتر است چند دقیقه کوتاه در تابهای بدون روغن و روی حرارت کم دانهها را برشته کنید تا عطر دانهها آزاد شود سپس آنها را در هاون بکوبید و با بقیه ادویهجات مخلوط و در ظرف در بسته نگهداری کنید. اگر دانه کرفس ندارید، برگ کرفس را خشک کنید و به صورت پودر شده به مخلوط ادویه اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل هم به مخلوط فوق اضافه کنید.