• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ادویه ماهی + نکات کلیدی

    طرز تهیه ادویه ماهی

    یه میکس خوشمزه از دانه‌ها و طعم‌دهنده های معطر که میتونه برای طعم‌دار کردن ماهی گزینه خیلی خوبی باشه چون هم ماهی رو به خوبی مزه‌دار میکنه و هم بوی زهم ماهی و غذاهای دریایی رو میگیره!

    مواد مورد نیاز:

    • پودر پاپریکا ۲ قاشق سوپخوری
    • پودر سیر ۲ قاشق چایخوری
    • پودر پیاز ۲ قاشق سوپخوری
    • پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
    • پودر دانه کرفس ۱ قاشق چایخوری
    • پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
    • پودر دانه زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه ادویه ماهی

    دانه کرفس و گشنیز را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید و قبل از پودر کردن بهتر است چند دقیقه کوتاه در تابه‌ای بدون روغن و روی حرارت کم دانه‌ها را برشته کنید تا عطر دانه‌ها آزاد شود سپس آنها را در هاون بکوبید و با بقیه ادویه‌‌جات مخلوط و در ظرف در بسته نگهداری کنید. اگر دانه کرفس ندارید، برگ کرفس را خشک کنید و به صورت پودر شده به مخلوط ادویه اضافه کنید.

    در صورت تمایل میتوانید ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل هم به مخلوط فوق اضافه کنید.

    طرز تهیه ادویه ماهی

    About The Author