• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه الحريرة + نکات کلیدی

    طرز تهیه الحريرة

    یه خوراک مراکشی-الجزایری که تو رمضان خیلی طرفدار داره… این خوراک رو میتونین با مرغ هم درست کنین اما اصلش با گوشت تکه‌ای درست میشه میتونین گوشت رو حذف کنین و به جاش فقط از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • نخود آبگوشتی ۱/۲ ۱ پیمانه
    • عدس ۱ پیمانه
    • برنج ۱/۴ پیمانه
    • گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم (به دلخواه)
    • پیاز ۱ عدد
    • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
    • گوجه فرنگی پوره شده ۳ عدد
    • آب قلم یا عصاره گوشت ۲ لیتر
    • رشته ورمیشل ۲پیمانه
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    • چوب دارچین ۱ تکه
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • گشنیز خرد شده یک دسته کوچک

    طرز تهیه الحريرة

    نخود آبگوشتی را از روز قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

    برنج و عدس را نیز از دو ساعت قبل خیس کنید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود

    پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. قطعات گوشت را اضافه کنید و به همراه رب گوجه، زردچوبه، زنجبیل و چوب دارچین تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید در حدی که روی گوشت را بپوشاند و بگذارید گوشت کاملا بپزد سپس آن را ریش ریش کنید و به همراه برنج، عدس و آب قلم و پوره گوجه فرنگی به قابلمه برگردانید و اجازه دهید عدس بپزد.

    نخود پخته و گشنیز خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و میزان نمک آن را تنظیم کنید. ده دقیقه قبل از سرو ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ورمیشل به هم نچسبد.

    به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی خوراک بپاشید.

    طرز تهیه الحريرة

    About The Author