طرز تهیه پیتزای فوری چیکن آلفردو
خوبیه این مدل پیتزا اینه که دیگه خبری از خمیر گرفتن و کثیف کاری تو آشپزخونه نیست، البته عین همین کار رو میتونین رو خمیر پیتزا هم انجام بدین که دمای پخت رو باید تا ۲۱۰ ببرید بالا…
اگه عاشق پاستا آلفردو یا همون سس قارچ و مرغ خامهای هستین، حتما از این پیتزای فوری نون باگتی هم خوشتون میاد!
مواد مورد نیاز:
- نان باگت بزرگ ۱ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- قارچ ورقهای خرد شده ۱۵۰ گرم
- آرد ۱ قاشق سوپخوری
- شیر ۱ لیوان
- خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری
- کمی پودر سیر یا یک حبه سیر له شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر پارمیزان یا پنیر خامهای (به دلخواه) ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- آویشن یا اوریگانو به مقدار لازم
- برگ ریحان خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پنیر پیتزا رنده شده حدود ۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیتزای فوری چیکن آلفردو
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و با مقداری نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر مزهدار کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و سینه مرغ را تفت دهید تا مغز پخت شود، مرغ را تابه خارج کنید و آماده کنار بگذارید. قارچها را در همان تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را روی قارچها بپاشید و چند دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شودو آنگاه شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله مقداری پنیر پارمیزان یا پنیر خامهای به سس اضافه کنید. وقتی مواد یکدست شد خامه را نیز اضافه و مقدار نمک و فلفل سس را تنظیم کنید و مرغهای کنار گذاشته شده را به سس اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.
نانهای باگت را به صورت طولی از وسط برش بزنید و خمیر داخل نانها را خالی کنید تا شبیه یک قایق شود.
داخل حفره نان را با سس آلفردو و مرغ پر کنید و روی آن مقداری ریحان خرد شده و پنیر پیتزا بپاشید و در فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر طلایی شود.
میتوانید برای اینکه طلایی شدن پیتزا زودتر انجام شود حرارت بالای فر (گریل) را یکی دو دقیقه روشن کنید.