• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس آجوکا + نکات کلیدی

    طرز تهیه سس آجوکا

    مواد مورد نیاز :

    • فلفل کبابی 5 عدد
    • روغن زیتون نصف فنجان
    • پنیر سفید 200 گرم
    • آب نصف یک لیموی تازه
    • سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
    • پولبیبر 1 قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
    • آویشن 1 قاشق چایخوری
    • نمک(اگر پنیر نمکش کافی هست نیازی به اضافه کردن پنیر نیست)
    • مغز گردو خرد شده مقداری

    طرز تهیه سس آجوکا


    فلفلها را شسته و کباب کنید(نباید بسوزد مغز پخت شود کافیست)و دانه فلفلها را جدا کرده و پوستشو بگیرید.من فلفلها را در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه به مدت 20 دقیقه گذاشتم کبابی شد.
    فلفل کبابی ، پنیر ، ادویه جات ، آبلیموی تازه ، سرکه ، روغن زیتون و خیلی کم نمک اضافه کنید و همه را داخل غذاساز بریزید و خوب میکس کنید تا به حالت پوره دربیاد.


    دستور اصلی این سس گردو ندارد من توصیه میکنم کمی مغز گردو با مواد مخلوط کنید خوشمزه میشود.
    این سس را میتوانید روی نان تست برشته بزنید و میل کنید.

    طرز تهیه سس آجوکا

    About The Author