• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    زیتون پرورده مدیترانه‌ ای – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

    خوب این روش سرو زیتون تو کشورهای مدیترانه و بالکان مرسومه و خیلی هم خوشمزه است چه کنار غذا، چه تو سینی مزه یا کنار صبحونه !

    مواد مورد نیاز:

    • زیتون بدون هسته حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
    • جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
    • سیر له شده ۲ حبه
    • اوریگانو یا آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه به مقدار لازم
    • فلفل قرمز تند به مقدار لازم
    • روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
    • ابلیموترش تازه یا سرکه انگور ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

    سیر، جعفری، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز، روغن زیتون ، آب لیمو ترش یا سرکه را با هم مخلوط کنید.

    از آنجایی که زیتون معمولا شور است نیازی به نمک نیست و حتی برای گرفتن شوری زیادی میتوانید زیتونها را یک ساعت درون آب سرد قرار دهید و آب آن چند بار را تعویض کنید تا شوری زیتون متعادل شود.

    سس آماده شده را روی زیتون‌ها بریزید و خوب زیر و رو کنید تا تمام زیتونها به سس آغشته شوند. بهتر است زیتونها حداقل یکساعت قبل از سرو به سس آغشته شود تا طعم سس را به خوبی به خود جذب کند.

    زیتون پرورده مدیترانه‌ ای

    About The Author