• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو + نکات کلیدی

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    مارمالاد زردالو هم برای صبحانه عالیه هم برای پخت شیرینی و کیک…. الانم که فصل زردآلوئه!

    مواد مورد نیاز:

    • زردآلو
    • شکر
    • وانیل (به دلخواه)
    • نشاسته ذرت(به دلخواه)
    • آب

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    هسته زردآلو‌ها را خارج کنید سپس آنها را وزن کنید. به اندازه مساوی به زردآلو‌ها شکر اضافه کنید. ( به ازای یک کیلو زردآلو، یک کیلو شکر)

    اجازه دهید زردآلو و شکر یکساعت با هم بمانند تا میوه آب بیاندازد.

    میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و غلیظ شود. در طی این مدت گاهی مواد را هم بزنید تا سر نرود و زردآلوها پوره شوند. در صورت تمایل میتوانید به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز مارمالاد را کاملا له و پوره کنید.

    چنانچه میخواهید مارمالاد غلیظ‌تری داشته باشید، به ازای هر کیلو زردآلو، یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت و یک قاشق آب سرد را با هم مخلوط کنید و در ده دقیقه آخر پخت به مارمالاد اضافه کنید تا لعاب بیاندازد.

    مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل یک پینچ وانیل به آن اضافه کنید و سپس در شیشه‌های تمیز و استریل شده در یخچال نگهداری کنید.

    طرز تهیه مارمالاد زردآلو

    About The Author