• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مرغ عسلی : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه خانگی + نکات

    طرز تهیه مرغ عسلی

    آموزش پخت و طرز تهیه مرغ عسلی خوشمزه خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • سینه و ران مرغ ۲ عدد
    • عسل ۱ قاشق غذاخوری
    • پیاز ۲ عدد
    • رب گوجه یا کچاپ یا سس ۱ قاشق مرباخوری
    • سیر ۲ حبه
    • رب انار ۱ قاشق مرباخوری
    • نمک و فلفل
    • لیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
    • زعفران
    • کره ۳۰ گرم
    • هویج ۱ عدد
    • آلو خورشتی

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ عسلی:

    ابتدا مرغ ها از شب قبل در مخلوطی از نمک و فلفل و پیاز خرد شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،سپس بعد از مدت زمان مرینیت در مخلوطی از کره و روغن و زعفران خیلی خوب مرغ های خام را سرخ کنید تا طلایی شود، بعد مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز ها را نگینی خرد کرده و پوره سیر را هم اضافه کنید و حسابی تفت میدهیم تا طلایی شود .

    سپس به ترتیب عسل، رب گوجه یا سس کچاپ ، رب انار، زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت میدهیم حدودا چند دقیقه سپس مقداری استاک مرغ یا اگر نداشتید آب جوش اضافه میکنیم آب لیمو ترشم اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا مواد با هم ترکیب شود سپس هویج خرد شده و آلوی خورشتی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مقداری از خامی مواد گرفته شود حدودا ۱۰-۱۲ دقیقه سپس مرغ های سرخ شده را به تابه بر میگردانیم زیر شعله گاز را کم کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم غذامون کاملا جا بیفتد و سس غلیظ شود و در کنار برنجی که با زعفران و زرشک تزیین شده میل میکنیم
    پ ن: این غذا خورشت نیست پس نباید آب زیادی داشته باشد
    نوش جان

    طرز تهیه مرغ عسلی

    About The Author