• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه آش انار : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان سنتی

    طرز تهیه آش انار

    اموزش اشپزی و طرز تهیه آش انار سنتی و خوشمزه خانگی:

    دستوراین آش خوشمزه رو حتما سیو کنید تا هر موقع دوست داشتین بپزین و لذت ببرین
    این آش انار خوشمزه رو اونجوری که من میپزم درست کنید و هر جا دعوتین با خودتون ببرین. اگه هم که میزبانید که چه بهتر، مهموناتون میخورن و لذت میبرن. چون خیلی خیلی خوشمزست.

    دستور پخت و طرز تهیه آش انار :

    نصف استکان گندم پوست کنده (یا بلغور گندم) رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه. بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ، حبوبات از قبل پخته شامل لپه، عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه می‌کنیم .( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را می‌ریزیم …… جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ می‌کنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه می‌کنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم ( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بی‌افتد ( می‌تونید کوفته نریزین) ..

    وسطای پخت چند لیوان آب انار ( آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )، کمی رب انار (ترش) و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر و‌ مزه عالی به آش انار میده ….. موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه ( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه تره)

    طرز تهیه آش انار

    About The Author