• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گلت زردآلو + نکات کلیدی

    طرز تهیه گلت زردآلو

    گلته‌ها همون تارت های میوه‌ای محبوب هستن اما خوبیه گلت اینه که دیگه قالب پای و تارت احتیاج ندارید و به راحتی میتونین یه شیرینی میوه‌ای درست کنید.
    طرز تهیه مارمالاد زردآلو رو تو پست قبلی آموزش دادم و من بعد تو هایلایت مربا و مارمالاد میتونین پیداش کنین.

    به جای زردآلو میتونین از انواع میوه‌های تابستونی. مثل توتفرنگی، گیلاس، انبه، هلو، شلیل و … استفاده کنید.

    مواد لازم برای خمیر تارت :

    • کره سرد مکعبی خرد شده ۱۵۰
    • آرد ۳۰۰
    • شکر ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک ۱ پینچ
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آب سرد به مقدار لازم

    مواد لازم برای داخل خمیر:

    • مارمالاد زردآلو یا عسل ۳ قاشق سوپخوری
    • شکر ۳ قاشق سوپخوری
    • نشاسته ذرت یا آرد ۱ قاشق سوپخوری
    • زردآلوی هسته گرفته و خرد شده حدود ۵۰۰ گرم

    رومال :

    • خامه صبحانه ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه گلت زردآلو

    ابتدا خمیر را آماده کنید. در ظرفی، آرد، شکر، نمک. وانیل و کره کاملا سرد را با چنگال یا سر نگشتان دست با هم مخلوط کنید تا کره و آرد به خورد هم رفته و حالت خرده نان پیدا کند. حدود ۲ قاشق سوپخوری آب کاملا سرد را به تدریج به مخلوط آرد اضافه و ورز دهید تا حدی که خمیر جمع شود. در صورت نیاز مقدار دیگری آب سرد اضافه کنید اما دقت کنید خمیر نباید خیلی نرم شود و از ورز دادن زیادی خمیر خودداری کنید. زیرا اگر حرارت دست باعث گرم شدن خمیر شود ، خمیر به روغن افتاده و کیفیت آن کم میشود. خمیر را داخل کیسه نایلونی یکساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنید.

    در این مدت، هسته زردآلو‌ها را خارج کنید و به صورت برشهایی به قطر یک و نیم سانتیمتر خرد کنید. شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید و آن را روی قطعات زردآلو بپاشید و خوب زیر و رو کنید تا تمام زردآلو‌ها به شکر آغشته شوند.

    خمیر را پس از اتمام زمان استراحت روی یک تکه کاغذ مومی با وردنه به صورت دایره‌ای به قطر نیم سانتیمتر باز کنید.

    مارمالاد زردآلو یا عسل را وسط خمیر به صورت یکنواخت پخش کنید، طوری‌که از اطراف خمیر چهار الی پنج سانتیمتر خالی بماند سپس زردآلوی خرد شده را روی آن بچینید.

    لبه‌های خمیر را از اطراف روی میوه‌ها تا بزنید و به کمک کاغذ مومی خمیر را داخل سینی فر قرار دهید.

    خامه را با کمی آب رقیق کنید و روی لبه‌های گلت بمالید

    گلت را در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

    گلت زردآلو را میتوانید در کنار چای و قهوه ، یا به همراه بستنی وانیلی و خامه سرو کنید.

    طرز تهیه گلت زردآلو

    About The Author