• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پن‌کیک سیب زمینی ایرلندی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه پن‌کیک سیب زمینی ایرلندی

    خوب این پن‌کیک شیرین نیست، ترکیبی از سیب‌زمینی پخته و آرد و… که در ایرلند در کنار نیمرو و بیکن برای صبحانه و برانچ سرو میشه. یه جورایی شبیه یه کوکوی سیب زمینی بدون تخم‌مرغ که جایگزین نان در وعده غذایی شده .

    مواد مورد نیاز:

    • سیب زمینی ۳ عدد متوسط(۶۵۰ گرم)
    • آرد ۳/۴ پیمانه (۱۱۵ گرم)
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • کره ۲۵ گرم
    • کره یا روغن مقداری برای سرخ کردن

    طرز تهیه پن‌کیک سیب زمینی ایرلندی

    سیب‌زمینی ‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه مقداری آب و نمک حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند سپس سیب زمینی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.

    وقتی هنوز سیب زمینی‌ها گرم است، آن‌ها بکوبید تا نرم شوند؛ کره، نمک و فلفل و آرد را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود. بسته به جنس سیب‌زمینی ممکن است اندکی بیشتر یا کمتر آرد مورد نیاز باشد.

    روی سطح کار آردپاشی شده، خمیر سیب‌زمینی را به صورت دایره ای به قطر حدود ۲۳ سانتیمتر باز کنید و با چاقو به صورت شش مثلث تقسیم کنید.

    تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، مقدار کمی کره یا روغن به تابه اضافه کنید و به صورت یکنواخت کف تابه پخش کنید.

    قطعات خمیر را داخل تابه گرم شده قرار دهید تا طلایی شود. سپس آنها را با کفگیر برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شوند.

    پن‌کیک سیب زمینی ایرلندی

    About The Author