• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک ترد پنیر – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه بورک ترد پنیر

    این بورک پنیری برای صبحونه و عصرونه و میان وعده عالیه!

    تا حالا از خودتون پرسیدین چرا غذاهای خمیرپیچی شده مثل بورک، پیراشکی و پای به وجود اومدن؟؟؟

    بیاین برگردیم به سالهای دور، خودتون رو جای کارگرایی بذارین که تو معدن ساعتها کار میکردن و جایی برای پخت و پز و غذای گرم وجود نداشت! یا سربازی که باید مدتها خودش رو استتار میکرد و دیده‌بانی میداد! و البته که گرسنه هم میشد و باید قوای کافی برای انجام کار و ماموریت رو میداشت…خوب پس چی به کار میومد؟ یه لقمه غذای پیچیده شده تو خمیر که سرد و گرمش خوشمزه بود و مهمتر اینکه قابل حمل!

    مواد لازم برای خمیر:

    • آرد ۴۰۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    • نمک ۳/۴ قاشق چایخوری
    • کره سرد مکعبی خرد شده ۲۰۰ گرم
    • ماست خامه‌ای شیرین ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه سر خالی)

    برای تهیه خمیر بورک، ماست یونانی، خامه‌ترش و یا حتی ترکیب میزان مساوی خامه صبحانه و ماست غلیظ شیرین قابل جایگزینی هست.

    مواد میانی:

    • پنیر فتا یا پنیر تبریز خرد شده ۲۰۰ گرم
    • پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • فلفل به مقدار لازم

    رومال:

    • زرده تخم‌مرغ همزده
    • کنجد برای روپاش

    طرز تهیه بورک ترد پنیر

    آرد، بیکینگ پودر، نمک و کره سرد مکعبی خرد شده را داخل ظرفی بریزید و با کمک سر انگشتان مخلوط کنید تا خمیر حالت خرده نان به خود بگیرد. (این مرحله را با دستگاه غذاساز نیز میتوانید انجام دهید)
    ماست را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جمع شود. خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

    چون غلظت انواع ماست و درصد آب موجود در آن‌ها با یکدیگر متفاوت است، ماست را به تدریج به ترکیب آرد و کره اضافه کنید تا حدی که خمیر جمع شود.

    مواد میانی را با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.

    پس از این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و با دهانه لیوان برش بزنید.

    مقداری از مواد پنیری وسط خمیر برش خرده قرار دهید و خمیر تا کنید تا مواد میانی در میان آن قرار گیرد سپس لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و در سینی فر قرار دهید.

    روی بورکهای آماده شده زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بورکها را حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.

    بورک ترد پنیر

    About The Author