طرز تهیه چای سیب
همانطور که درختان رنگ خود را تغییر می دهند و برگ ها می ریزند و شاخه ها را خالی می کنند. پاییز با شکوه تمام از راه می رسد و شب های سرد و فصلی را برای غذاهای خوشمزه به ارمغان می آورد. سیبها میوههای پادشاه فصل هستند و همه از آن به نوعی لذت میبرند.
اما در یک شب سرد که هوس یک نوشیدنی داغ می کنید، یک فنجان داغ چای سیب خوشمزه به نظر می رسد. چای سیب با فواید متعدد دیگر برای سلامتی نه تنها شما را گرم می کند. سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای خواص ضد التهابی است که به تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم شما کمک می کند.
چای سیب با طعم شیرین و تند خود روح شما را آرام می کند و طعم پاییز را به جوانه های چشایی می دهد. این دستور العمل سریع و آسان و خوشمزه، در کمترین زمان به یک دستور غذای مورد علاقه تبدیل خواهد شد. صبح های خود را در محل کار با چای سیب آغاز کنید.
فواید سلامتی:
همانطور که سیب شیرین است، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. آنها سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها و مواد معدنی مانند آهن هستند. تحقیقات نشان می دهد که سیب برای بهبود متابولیسم و پیشگیری از دیابت مفید است. دارچین و میخک منابع شناخته شده ای از مواد شیمیایی هستند که به تنظیم سطح قند خون و تثبیت فشار خون کمک می کنند. وقتی همه آنها برای یک فنجان چای سیب ترکیب می شوند، یک نوشیدنی آرامش بخش می خورید که بدن شما را از درون گرم می کند.
این چای بسته به مقدار عسلی که در آن ریخته اید 29 تا 35 کالری دارد.
مواد مورد نیاز :
- 225 گرم سیب خرد شده (خشک یا تازه)
- 2 عدد چوب دارچین کامل
- 2-4 میخک کامل
- 6 لیوان آب
- عسل به طعم
طرز تهیه چای سیب
- آب، برش های سیب، میخک و دارچین را در قابلمه ای اضافه کرده و با شعله زیاد تفت دهید.
- چای را به جوش بیاورید.
- شعله را کم کنید و بگذارید چای به مدت 15 دقیقه بجوشد.
- چای را در فنجان ها صاف کنید، مطمئن شوید که تمام آب سیب ها را بگیرید.
- چای را با عسل شیرین کرده و گرم سرو کنید.
- همچنین میتوانید چای را در یک قوری بریزید، آن را خنک کنید و در یخچال بگذارید تا یک چای سرد با طراوت درست کنید.
چیزهای بی اهمیت:
- چای سیب به همراه چای های میوه ای دیگر از نظر فنی حتی چای نیستند! این ترکیبی از طعم ادویه و میوه است که در آب داغ به نام تیسان دم می شود. و از ترکیه می آید.
- در بریتانیا، بسیاری از باغها «روز سیب» را در 21 اکتبر جشن میگیرند. این جشن ها معمولا در آخر هفته ها برگزار می شود.
- سیب هایی مانند گلابی و آلو از خانواده گل رز هستند و بیش از 7500 نوع دارند. یک فرد 20 سال طول می کشد تا همه آنها را امتحان کند!
- دارچین بومی سریلانکا است و نام آن از کلمه یونانی “kinnamomon” گرفته شده است.
- میخک جوانه های گل خشک شده ای است که قبل از شکوفه زدن چیده می شود. آنها بومی تانزانیا هستند و نام خود را از کلمه فرانسوی “clou” گرفته اند.
- میخک، دارچین و سایر ادویه جات در قرون وسطی نمادی از وضعیت بودند.
- عسل می تواند برای همیشه زنده بماند! یک کاوشگر یک شیشه عسل 2000 ساله پیدا کرد که طعم آن به اندازه عسل تازه بود. و رومی ها به جای طلا از آن به عنوان ارز استفاده می کردند!
طرز تهیه چای سیب
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !