• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چای ریحان + نکات کلیدی و سلامتی

    طرز تهیه چای ریحان

    چای ریحان طعم شگفت انگیزی دارد و نوشیدن آن به خصوص در صبح بسیار لذت بخش است. قدرت آن در طعم و خواص پاک کنندگی آن است. شما می توانید این نوشیدنی را در صبح میل کنید و با دانستن آن، درمان خوب بدن خود را به یک تجربه لذت بخش تبدیل کنید.

    مواد تشکیل دهنده ساده و آسان هستند. بیشتر آنها در بازارها و فروشگاه های محلی شما موجود است. و زمان آماده سازی فقط چند دقیقه از روز شما را می گیرد.

    فواید سلامتی

    ماده اصلی این دستور، برگ ریحان است. کلسیم، آنتی اکسیدان، آهن و پتاسیم را فراهم می کند. مصرف منظم چای برای استخوان ها و دندان ها و حفظ قدرت و چابکی در سراسر بدن مفید است. به این دلایل، توصیه می شود که چای به طور منظم مصرف شود.

    مواد مورد نیاز:

    • 2 فنجان برگ ریحان
    • 2 لیوان آب
    • 2 قاشق چایخوری برگ چای
    • شکر به مزه
    • شیر

    طرز تهیه چای ریحان

    • برگ های ریحان را در یک تابه کوچک بریزید.
    • آب را اضافه کنید و برگ ها را بجوشانید.
    • حدود 4 دقیقه حرارت را کم کنید.
    • توجه: این کار فرآیند دم کردن را فعال می کند.
    • چای را با شکر تزیین کنید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه بجوشد.
    • حرارت را خاموش کنید و چای را در فنجان ها صاف کنید.
    • توجه: به دلخواه شیر اضافه کنید.
    • یکباره سرو کنید.
    طرز تهیه چای ریحان

    طرز تهیه چای ریحان

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author