طرز تهیه چای ریحان
چای ریحان طعم شگفت انگیزی دارد و نوشیدن آن به خصوص در صبح بسیار لذت بخش است. قدرت آن در طعم و خواص پاک کنندگی آن است. شما می توانید این نوشیدنی را در صبح میل کنید و با دانستن آن، درمان خوب بدن خود را به یک تجربه لذت بخش تبدیل کنید.
مواد تشکیل دهنده ساده و آسان هستند. بیشتر آنها در بازارها و فروشگاه های محلی شما موجود است. و زمان آماده سازی فقط چند دقیقه از روز شما را می گیرد.
فواید سلامتی
ماده اصلی این دستور، برگ ریحان است. کلسیم، آنتی اکسیدان، آهن و پتاسیم را فراهم می کند. مصرف منظم چای برای استخوان ها و دندان ها و حفظ قدرت و چابکی در سراسر بدن مفید است. به این دلایل، توصیه می شود که چای به طور منظم مصرف شود.
مواد مورد نیاز:
- 2 فنجان برگ ریحان
- 2 لیوان آب
- 2 قاشق چایخوری برگ چای
- شکر به مزه
- شیر
طرز تهیه چای ریحان
- برگ های ریحان را در یک تابه کوچک بریزید.
- آب را اضافه کنید و برگ ها را بجوشانید.
- حدود 4 دقیقه حرارت را کم کنید.
- توجه: این کار فرآیند دم کردن را فعال می کند.
- چای را با شکر تزیین کنید و اجازه دهید حدود 2 دقیقه بجوشد.
- حرارت را خاموش کنید و چای را در فنجان ها صاف کنید.
- توجه: به دلخواه شیر اضافه کنید.
- یکباره سرو کنید.
طرز تهیه چای ریحان
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !