• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیمچی + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیمچی

    تا به حال در مورد کیمچی چیزی شنیده اید؟ این یک غذای بسیار خوش طعم، سالم و تخمیری است که با سبزیجات درست شده است. در اینجا کمی در مورد فواید غذاهای تخمیر شده و همچنین دستور العمل آسان کیمچی آورده شده است.

    غذاهای تخمیری چیست؟

    تخمیر یک هنر آشپزی قدیمی است که تولدی دوباره را تجربه می کند.

    در غذاهای تخمیر شده، مانند کلم ترش و کیمچی، مقادیر زیادی آنزیم وجود دارد که به روند هضم کمک زیادی می کند. اجداد ما به طور سنتی ترشی، سس گوجه فرنگی و سایر محصولات گیاهی خود را تخمیر می کردند. این چاشنی‌ها وقتی با غذای پخته سرو می‌شوند، آنزیم‌های گوارشی را برای جذب بدن در اختیار می‌گذارند.

    یکی از شاخه‌های مهم تحقیقات تغذیه‌ای در قرن بیستم که به موازات کشف ویتامین‌ها و مواد معدنی اهمیت دارد، کشف آنزیم‌ها و عملکرد آنها بوده است. آنزیم ها پروتئین های پیچیده ای هستند که تقریباً در هر فرآیند بیوشیمیایی که در بدن اتفاق می افتد به عنوان کاتالیزور عمل می کنند.

    کیمچی چیست؟

    کیمچی به طور سنتی یک غذای کره ای تخمیر شده است که از سبزیجات و چاشنی درست می شود. اغلب تند است، اما می‌توانید ظرف را برای طعم ملایم‌تری نیز تنظیم کنید.

    من ذائقه پودر فلفل قرمز فوق تند مورد استفاده در کیمچی کره ای را ندارم، به جای آن از فلفل قرمز خرد شده یا پودر چیلی استفاده می کنم. هر پاییز یک یا دو دسته را به شرح زیر تخمیر می کنم.

    طرز تهیه کیمچی

    طرز تهیه کیمچی

    این دستور اولیه کیمچی تقریباً 2 لیتر کیمچی خوشمزه و تند به دست می دهد. با خیال راحت تندی را با سلیقه خود تنظیم کنید.

    مواد مورد نیاز :

    • 6 قاشق غذاخوری نمک
    • کلم 1 سر بزرگ
    • 1/2 فنجان تربچه ، رنده شده یا به صورت چوب کبریت بریده شده است
    • 6 پیازچه، نازک برش داده شده
    • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده یا پودر چیلی
    • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
    • 10 لیوان آب

    طرز تهیه کیمچی

    در یک کاسه، 5 قاشق غذاخوری نمک را در 6 فنجان آب حل کنید تا آب نمک شود. برگ های بیرونی کلم را کنار بگذارید. سر باقی مانده را به چهار قسمت برش دهید. هسته را بردارید و چهار قسمت را به صورت ضربدری برش دهید تا قطعات 5 سانتی به نام نابک تشکیل شود. کلم را به مدت 8 تا 10 ساعت یا یک شب در آب نمک خیس کنید.

    کلم را آبکش کرده و آبکشی کنید. آب نمک را دور بریزید.

    کلم را به کاسه برگردانید و تربچه، پیازچه، زنجبیل، فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید.

    هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط را محکم در یک شیشه کنسرو با دهانه 2 لیتری با درب پلاستیکی بسته بندی کنید (فلز خورده می شود) و حداقل 5 سانت فضای سر باقی می ماند. برگ های کلم رزرو شده را تا کنید و روی کیمچی قرار دهید.

    از 1 قاشق غذاخوری نمک حل شده در 4 فنجان آب یک آب نمک تازه درست کنید. به اندازه کافی آب نمک تازه بریزید تا کلم را بپوشاند و 1 اینچ فضای سر باقی بماند. درب را بگذارید، آن را محکم کنید اما نه خیلی سفت، زیرا ممکن است مقداری گاز از آن خارج شود. در یک کاسه یا روی یک ورقه پخت لبه دار قرار دهید و در جای خنک قرار دهید.

    بگذارید 7 روز تخمیر شود. روزانه بررسی کنید تا مطمئن شوید که کلم هنوز زیر آب نمک است. بعد از یک هفته میل کنید و بعد از اینکه به طرز رضایت بخشی ترش و تند شد، در یخچال بگذارید.

    طرز تهیه کیمچی

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.almanac.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author